Hitta din resa

DANS PÅ BRÄNNÖ BRYGGA, 2 DAGAR

 

Vem vill inte dansa på Brännö Brygga ute i Göteborgs Skärgård mitt i den svenska sommaren? Till Brännö åker vi med Kulturbåtarna och ombord njuter vi av en läcker skaldjursbuffé.  Vi bor i hjärtat av Göteborgs centrum där vi får tid att strosa runt på egen hand.

 


 

Visa program

Dag 1 Hemorten - Göteborg

Med stopp för kaffe kommer vi till Göteborg sen förmiddag och får egen tid att disponera i den trevliga sommarstaden innan vi under eftermiddagen checkar in på Comfort Hotel Göteborg. Tidig kväll gör vi oss klara för att åka till Brännö Brygga. Dit åker vi med Kulturbåtarna från Packhuskajen som ligger på bekvämt gångavstånd från hotellet. Under utresan njuter vi av den läckra skaldjursbuffén.  Snart börjar Brännö Brygga skymta och där spelas det under några sommarveckor upp till dans till levande musik. Vi möts av full aktivitet, glada människor och full ruljangs av försäljning av t ex korv och lotterier. Bryggan är känd från Lasse Dahlqvists klassiska vals ”De’ ä’ dans på Brännö brygga”. Lasse bodde aldrig på ön men var som barn ofta på besök hos morfar, mästerlotsen Rudolf, och morfars hus finns fortfarande bevarat. Efter trevlig samvaro i skärgården går vi åter ombord på Kulturbåtarna för resa mot Göteborg och är i hamn ca 23.00. Vi tar en kort promenad tillbaka till hotellet. Vill man kan man givetvis fortsätta sommarkvällen på ”stan” på egen hand. 25 mil från Småland.

 

Dag 2 Göteborg - Hemorten

Efter en kort rundtur i Göteborg och egen tid fortsätter vi till våra hemorter efter en paus utmed vägen. 25 mil till Småland.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2017-07-15 8+ 2.440 kr2.240 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning med frukost
  • Dans på Brännö brygga
  • Kryssning inkl skaldjursbuffé
  • Reseledare

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 370:-
Tillägg avbeställningsskydd  100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Comfort Hotel Göteborg

GÖTEBORG, Sverige

Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
031-752 28 00
www.nordicchoicehotels.se/comfort/comfort-hotel-goteborg/