Close Warning


Observera att alla resor inte finns bokningsbara här på hemsidan ännu. För dessa tar vi emot bokningar via telefon!

Hitta din resa

SÄSONGSTARTRESA 2019 TILL TALLINN, 3 DAGAR


   

 

Följ med oss på en härlig 40-timmars kryssning till Tallinn med reseträff ombord. Vi åker med Tallink Siljas fartyg ”Victoria”. Vi njuter av en god middag, show, underhållning, rundtur i Tallinn och bra shopping. Dessutom blir det information om årets spännande reseprogram med intressanta föreläsningar.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten – Stockholm

Vi tar rast på vår väg mot Stockholm. Vi åker direkt till Värtahamnen och vårt kryssningsfartyg som avgår 17.30. Vi samlas för en välkomstdrink och lite information, därefter är det dags att avnjuta smörgåsbordet med tillhörande dryck (vin, öl eller alkoholfritt alternativ ). Nu har vi kvällen på oss att utnyttja allt utbud som finns på fartyget. Koppla av i relaxavdelningen, shoppa, se en underhållande show, dansa och ha kul. Passa på att fynda i taxfreebutikerna. Övernattning i trevliga hytter med dusch/wc.

 

DAG 2 Tallinn

Vi börjar med en guidad rundtur i Tallinn med buss. Efter rundturen är det tid för att gå på egen hand och uppleva Tallinn. Här finns bra shopping, mysiga caféer, vacker arkitektur. På eftermiddagen träffas vi ombord för intressanta föreläsningar om kommande resor. Kvällen fri för egna aktiviteter!

 

DAG 3 Stockholm – Hemorten

Efter den vackra infarten i Stockholms skärgård samlas vi vid bussarna för färd mot våra hemorter. Vi gör uppehåll för lunch på vägen hem, hemma igen framåt kvällningen.


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-02-19 8+ 595 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Buss- och båtresa
  • Del i 2-bädds insideshytt, kategori B
  • Välkomstdrink
  • Smörgåsbord inkl. öl/vin/läsk
  • Reseinformation
  • Rundtur i Tallinn med buss
  • Reseledare

 

Övrigt

Mot tillägg:
Utsideshytt 300:-/person
Utsideshytt premium 400:-/person
Enkelhytt insides 300:-
Frukost 126:-
Buffé inkl. dryck (dag 2) 357:-

Avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

Pass krävs för alla (eller nationellt ID-kort med foto utfärdat av polisen) , gäller även för barn. Det ska vara giltigt under hela resan. För svenska medborgare krävs inte visum.

Minimiålder utan målsman: 18 år