Close Warning


Observera att alla resor inte finns bokningsbara här på hemsidan ännu. För dessa tar vi emot bokningar via telefon!

Hitta din resa

ANNIE, GÖTEBORG 2 DAGAR


   

 

MUSIKALEN ANNIE på lorensbergsteatern

Den klassiska musikalen Annie underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia. Regisserar gör Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan. I denna uppsättning är det Nanne Grönvall som axlar rollen som Miss Hannigan. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy. Det blir glädje, musik, dans och några tårar…

I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

 


 

Visa program

DAG 1

Vi tar en paus på väg mot Göteborg. Vi åker direkt till vårt centralt belägna hotell, Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 21. På kvällen åker vi till teatern Lorensbergsteatern, musikalen börjar 19.00. Efter föreställningens slut åter med buss till hotellet.

 

DAG 2

Frukost på hotellet. Dagen fri för egna strövtåg. Du kan koppla av i bastun, ta några simtag i poolen eller besöka gymmet innan du ger dig ut på stan. På Scandic Europa bor du granne med pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Vid 14.00 lämnar vi Göteborg.

Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-04-13 8+ 1.895 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Teaterbiljett, parkett (bänk 9 & 10)
  • Transfer teatern t/r

 

Övrigt

Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-
Enkelrumstillägg 550:-

Barn tom 15 år, rabatt -275
Barn 16 år, rabatt -175:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Scandic Europa

GÖTEBORG, Sverige

Nils Ericsonsgatan 21, 404 29  Göteborg
031-751 65 00
www.scandic-hotels.se

Rum: 456 Hiss finns.
Alla rum har badrum med badkar och/eller dusch. Rummen har hårtork, telefon, strykjärn, strykbräda, TV med filmkanaler och fri trådlös internetuppkoppling.
Hotellet ligger centralt och har restaurang, bar, värdeskåp,gym, bastu och pool