Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

PETER JÖBACK PÅ CIRKUS INKL. TEATERMIDDAG, STOCKHOLM 2 DAGAR


     

 

Peter Jöback, en av våra absolut mest framgångsrika artister, kommer i höst för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största egna show hittills.

Peter och hans kreativa team har skapat ett eget universum där underhållningen utspelar sig som en del i en helt ny arenaupplevelse. Vi kallar det ”POPTEATER”.

Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar. I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges showman Hans Marklund.

 

 


 

Visa program

Dag 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm och kommer till hotellet tidig eftermiddag. Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Radisson BLU Royal Viking, Vasagatan 1. På kvällen åker vi till Cirkus, vi ska vara på plats 18.30 för att äta en välkomponerad 2-rätters teatersupé i Cirkus Restaurang Lounge. Föreställningen börjar 21.00. Här sitter du på de absolut bästa parkettplatserna nära scenen. Kvällen fortsätter med en showupplevelse du sent kommer att glömma, alldeles intill dig. Efter showens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 

Dag 2

Frukost på hotellet.  Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter åker vi från Stockholm Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2018-10-20 Mindre än 8 2.890 kr G Boka

 

Se även PETER JÖBACK PÅ CIRKUS, STOCKHOLM 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer teatern t/r
  • 2-rätters teatersupé på Cirkus restaurang lounge
  • Showbiljett på parkett 

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 650:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Sverige

Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
08-506 540 00
www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

459 rum
Stockholms mest centrala läge, granne med Centralstationen, Arlanda Express, Flygbussarna samt tunnelbana och pendeltåg. Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9:e våningen. Som gäst har har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Gratis Wifi i hela huset