Close Warning


Observera att alla resor inte finns bokningsbara här på hemsidan ännu. För dessa tar vi emot bokningar via telefon!

Hitta din resa

SANNA NIELSEN SHOW, STOCKHOLM 2 DAGAR


   

 

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby, Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige absolut bästa musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

 


 

Visa program

Dag 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm och kommer till hotellet tidig eftermiddag. Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Radisson BLU Royal Viking, Vasagatan 1. På kvällen åker vi till Hamburger Börs, vi ska vara på plats ca 18.00 för att äta en 2-rätters teatersupé. Showen börjar 21.00, efter showens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 

Dag 2

Frukost på hotellet. Nu får du egen tid till 14.30, därefter åker vi från Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-02-23 8+ 2.850 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer Hamburger Börs t/r
  • Showbiljett kat.B (bra plats entréplan alt. balkong) inkl. 2-rätters meny

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 650:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Sverige

Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
08-506 540 00
www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

459 rum
Stockholms mest centrala läge, granne med Centralstationen, Arlanda Express, Flygbussarna samt tunnelbana och pendeltåg. Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9:e våningen. Som gäst har har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Gratis Wifi i hela huset