Close Warning


Observera att alla resor inte finns bokningsbara här på hemsidan ännu. För dessa tar vi emot bokningar via telefon!

Hitta din resa

SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 3 DAGAR


   

 

Höstens stora musikalupplevelse på Oscarsteatern – succéfilmen blir en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak, med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar.

Upplev den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin bardomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören, där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

 


 

Visa program

DAG 1

Avresa från respektive påstigningsorter* på förmiddagen och vi är framme i Stockholm på ca 15.30. Därefter checkar vi in på vårt hotell – Radisson Blu Royal Viking. Resten av dagen är fri för egna aktiviteter. På kvällen tar vi en kort promenad till Oscarsteatern där ”Så som i Himmelen” börjar kl. 19.30.

 

DAG 2 

Frukost på hotellet. Dagen är fri för egna upptåg.

 

DAG 3 

Frukost på hotellet. Vi lämnar Stockholm vid lunchtid och beräknar vara tillbaka vid våra påstigningsorter framåt kvällen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-02-15 Fullbokad 2.995 kr G Väntelista
2019-03-15 Fullbokad 2.995 kr G Väntelista
2019-03-29 Fullbokad 2.995 kr G Väntelista

 

Se även SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Två övernattningar i tvåbäddsrum
  • Två frukostbufféer
  • Biljett till ”Så som i himmelen” (Kat A)
  • Reseledare

 

Övrigt

Enkelrum 1 250:-
Avbeställningsskydd 100:-, Gäller vid sjukdom före avresa. Läkarintyg erfordras.
Anmälningsavgift/Delinbetalning 1445:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3 (23/11)
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Sverige

Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
08-506 540 00
www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

459 rum
Stockholms mest centrala läge, granne med Centralstationen, Arlanda Express, Flygbussarna samt tunnelbana och pendeltåg. Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9:e våningen. Som gäst har har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Gratis Wifi i hela huset

Destinationshotell Dag 1 - 3 (15/2, 15/3 & 29/3)
Clarion Hotel Amaranten

STOCKHOLM, Sverige

Kungsholmsgatan 31, 104 20  Stockholm
08-692 5200
www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-amaranten/

Våningar: 6  Rum: 423  Hiss finns.
Dusch/wc, telefon och TV.