Close Warning


Observera att alla resor inte finns bokningsbara här på hemsidan ännu. För dessa tar vi emot bokningar via telefon!

Hitta din resa

MAGNUS UGGLA SHOW, STOCKHOLM 2 DAGAR


   

 

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23 x Platina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ” ingen gammal skåpmat” för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Alltså inget nyskrivet skit!

Till sin nya show på Göta Lejon lägger sig Uggla platt. Publiken ska få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla hitlåtar.

I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Johnny Balle? Men kanske vi också kan få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? I februari 2019 vet vi.

Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.

 


 

Visa program

Dag 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm och kommer till hotellet tidig eftermiddag. Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Radisson BLU Royal Viking, Vasagatan 1. På kvällen åker vi till Göta Lejon, vi ska vara på plats ca 20.30. Föreställningen börjar 21.00. Efter showens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 

Dag 2

Frukost på hotellet. Nu får du egen tid till 14.30, därefter åker vi från Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-02-23 Fullbokad 2.490 kr G Väntelista

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer teatern t/r
  • Parkettbiljett på rad 10-11

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 650:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Sverige

Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
08-506 540 00
www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

459 rum
Stockholms mest centrala läge, granne med Centralstationen, Arlanda Express, Flygbussarna samt tunnelbana och pendeltåg. Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9:e våningen. Som gäst har har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Gratis Wifi i hela huset