Hitta din resa

Danmark

HELSINGÖR SHOPPING, 1 DAG

1 dag , pris från 425 kr

  En dagstur till Helsingör bjuder på trivsam shopping, både ombord på Scandlines fräscha färjor och i Helsingörs mysiga centrum. Det finns gott om trevliga matställen där man kan slinka in för en öl eller en kopp kaffe men även äta någon god dansk specialitet till lunch. Missa inte att besöka torget med blomsterförsäljare.    

Läs mer och boka här

OSLO-KÖPENHAMN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.150 kr

  Vi njuter av våra grannländer på en lillsemester där vi får se både Oslo och Köpenhamn! Oslo, en unik blandning av modern storstad och stora sköna naturområden. Detta är också Skandinaviens äldsta huvudstad som grundades 1048 av Harald Hårdråde. Upplev den danska gemytligheten i Köpenhamn. Här känner du dig lätt hemma även om du besöker staden för första gången. Den fascinerar med sin spännande, moderna arkitektur. Att döma av antalet stjärnor som Michelinguiden har tilldelat stadens restauranger är Köpenhamn också Nordens gastronomiska huvudstad. Efteråt vet du vad ordet dejlig innebär för dig.     

Läs mer och boka här

DANMARKS SÖDERHAVSÖAR, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 5.590 kr 5.290 kr

  Upplev Danmarks charmiga söderhavsöar på en 4 dagars resa bland slott och kyrkor. Vi besöker Mön och dramatiska och vackra Möns klint. Där stupar de vita kalkklipporna rakt ner i havet och möts av det smaragdgröna vattnet. Vi tar färjan till sagoön Aerö, med sin säregna karaktär. Följ med och fascineras av allt det vackra.    

Läs mer och boka här

LÜBECK, KÖPENHAMN & VISBY, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 5.990 kr

  Följ med på en härlig kryssning där vi upplever trivsamma Lübeck, storstadspulsen i underbara Köpenhamn och  där vi även gör strandhugg på Gotland som en extra bonus. Historiens vingslag känns i Lübeck, drottningen av Hansan, med fem gotiska kyrkor, sju kyrkspiror och den gamla stadsdelen helt omgiven av vatten. Gamla stan är både världsarvsklassad och trivsam med restauranger, caféer och butiker och mängder av små, lugna gränder. För fikafantasten är ett besök hos marsipanmästaren Niederegger ett måste.  Lübeck och mysiga badorten Travemünde hör ihop och det är också här Birkas fartyg lägger till, mitt på strandpromenaden. Kontinentalt och ändå nära, både traditionellt och trendigt. Upplev Köpenhamns olika ansikten under en dag! Vakna upp med den lilla sjöjungfrun på ena sidan och färgstarka Nyhavn på den andra.  En extra bonus är ett strandhugg på solskensön Gotland. Strosa omkring i rosornas och ruinernas stad Visby eller se mer av den mångfacetterade ön med klintar, raukar, fiskebyar och långa sandstränder. Vill du se och uppleva ännu mer av resmålen är du välkommen på någon av våra populära utflykter med buss, båt, till fots eller på cykel. Allt toppas med en hel värld av upplevelser ombord. God mat, underhållning, shopping och havsutsikt från absolut första parkett. Låt oss få ta hand om dig i några dagar. Kom till dukat bord, unna dig en spa-behandling och träffa nya vänner.    

Läs mer och boka här

LEGOLAND, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.595 kr

  LEGOLAND® Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark bland barn i alla åldrar. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen. Nöjesparken förnyas hela tiden och senaste åren har bland annat Star Wars™, Polar Land och ett nytt NINJAGO Land® blivit succéer. Området är över 5 000 kvadratmeter stort med inom- och utomhusattraktioner för hela familjen, alla baserade på aktiv lek.    

Läs mer och boka här

SKAGEN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.290 kr

  Jyllands spets Grenen, den fantastiska naturen, det speciella ljuset i Skagen som inspirerade Skagenmålarna och att se haven Kattegatt och Skagerak mötas är magiskt. Följ med, låt dig charmeras och upplev den danska gemyten.    

Läs mer och boka här

JYLLÄNDSKA SNAPSAR & LITE VIN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 5.190 kr

  I de kryddiga snapsarnas Danmark är ”en lille en” en stor sak. Vi reser på norra Jylland där ”snapseruten” slingar sig runt Limfjorden. Här växer örterna och bären som man kryddar snapsen med. Pittoreska städer, krogar och slott med gamla brännvinstraditioner. Vi gör även ett besök på vingården Glenholm som ligger 45 meter över fjorden med mycket vacker utsikt. Tillsammans följer vi spåret!    

Läs mer och boka här

BORNHOLM - ÖSTERSJÖNS PÄRLA, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.190 kr

  Välkommen med till Bornholm, ön med de vackra, vidsträckta stränderna, den klippiga kusten, den speciella arkitekturen och känd för sina många solskenstimmar. Bornholm är kontrasternas ö!    

Läs mer och boka här

ODENSE BLOMSTERFESTIVAL, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.590 kr

  Följ med oss till hjärtat av Danmark! Odense ligger vackert inbäddad på Danmarks egen trädgårdsö  –  Fyn. Höjdpunkten på resan är den färgstarka festival som anordnas årligen och som brukar locka 250.000 besökare.    

Läs mer och boka här

Dela sidan

 Boka tidigt rabatt

Erbjudanden 

 

Kontakta oss

 

Öppettider: mån-fre 09:00-17:30