Hitta din resa

Finland

ÅBO OCH HELSINGFORS, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 4.590 kr

  Det är en speciell känsla att färdas med de stora fartygen i den vackra skärgården. Naturen är så nära att det känns som om man kan sträcka ut handen och nudda skärgårdshusen… I Finland väntar trevliga dagar i städerna Åbo och Helsingfors. Vi kommer till idyllen Ekenäs, den lilla fiskebyn som i dag är en levande småstad och till den vackra bruksmiljön i Fiskars, där vi bland annat kan köpa den karaktäristiska saxen med orangefärgade handtag av plast.    

Läs mer och boka här

FINLANDS VACKRASTE VÄGAR, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.650 kr

  Upplev Finland - vårt grannland i öster, under en rundresa längs dess vackraste vägar. Vi börjar med ett besök i Borgå i söder och följer sedan Kungsvägen österut mot den Ryska gränsen. I Karelen, gränslandet mot Ryssland kommer vi till bland annat Valamo kloster. Resan fortsätter Blå vägen genom ett glittrande sjölandskap och förbi Finlands högsta vattenfall. Via Alvar Aaltos födelseort i Alajärvi kommer vi till Vasa och kör sedan den fina kustvägen förbi Närpes och Kristinestad. Under vår färd får vi också ta del av spännande besök i städer med slott, kyrkor, kloster och viktig nutids- och kulturhistoria.     

Läs mer och boka här

HELSINGFORS, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 1.395 kr

  Välkommen, Tervetuloa Helsinkiin! Staden har en obestämd charm kryddad med influenser från Sverige, Ryssland och kontinenten. Strosa runt på Salutorget med all sin färgprakt, fullt av dofter och delikatesser från världens alla hörn.     

Läs mer och boka här

Dela sidan

 Boka tidigt rabatt

 

 

 

Kontakta oss

 

Öppettider: mån-fre 09:00-17:30