Hitta din resa

Finland

ÅBO OCH HELSINGFORS 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.990 kr 3.790 kr

  Det går inte att med ord beskriva den hissnande känslan av att färdas på de stora fartygen i den vackra skärgården. Naturen är så nära att det känns som om man kan sträcka ut handen och nudda skärgårdshusen… innan vi kommer längre ut till havs. Vi får nu uppleva en härlig kryssning mellan Sverige och Finland. I Finland väntar trevliga dagar i städerna Åbo och Helsingfors och däremellan får vi även se den finländska skärgården ifrån land. Vi kommer till idyllen Ekenäs, den lilla fiskebyn som i dag är en levande småstad och till Fiskars och den vackra bruksmiljön, där vi kan köpa den karaktäristiska saxen med orangefärgade handtag av plast, knivar och trädgårdsaxar. Resan blir till ett riktigt härligt minne med finländska intryck.    

Läs mer och boka här

ÖSTERSJÖN RUNT 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.330 kr

  På denna baltiska resa bekantar vi oss med våra grannländer Litauen, Lettland och Estland och dess huvudstäder Vilnius, Riga och Tallinn. Det blir en härlig blandning av medeltida hus, kullerstensgator, vackra kyrkor, små hantverksbutiker och moderna varuhus. Vi börjar med att resa genom Polen och som bonus avslutar vi med ett besök i Helsingfors. Följ med på en intressant resa till vackra städer i stolta, självständiga stater!     

Läs mer och boka här

ÖSTERBOTTEN MED ROVANIEMI, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 6.950 kr

  Är du på jakt efter det exotiska, intressanta eller rent av det sällsynta? Följ med och bli förtjust i Österbottens kustnejd med charmiga kuststäder och skärgård. Här kommer du säkert att hitta din favoritplats i världsarvsskärgården. Vi får uppleva Rovaniemi och efter två nätter i polcirkelområdet fortsätter resan i Sveriges kustband från Torneå-Haparanda ner till Falun.     

Läs mer och boka här

HELSINGFORS 3 DAGAR

3 dagar , pris från 1.495 kr

  Välkommen, Tervetuloa Helsinkiin! Staden har en obestämd charm kryddad med influenser från Sverige, Ryssland och kontinenten. Strosa runt på Salutorget med all sin färgprakt, fullt av dofter och delikatesser från världens alla hörn.     

Läs mer och boka här

ÅLANDSKRYSS MED BIRKA, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 595 kr

  Ta en paus från vardagen och njut av en 22-timmars skärgårdskryssning med M/S Birka.  Oavsett årstid kan du uppleva sommaren här! Sol- och pooldäck är ett 1500 kvadratmeter stort fartygsdäck enbart till för sol, bad och avkoppling. Här finner du inglasat soldäck med bastu, pool, jacuzzis, barer, solstolar, palmer, scen och dansgolv. Här finns tre artificiella solar, identiska med riktigt solljus men där man filtrerat bort 90% av den mindre vänliga UV-strålningen. Oavsett väder kan du sola och bada året om, här är det alltid 27 grader varmt! Vill du också ha en spa-behandling går du till Aqua Spa som ligger i fören på samma däck. Kom till dukat bord, se en show eller ta en svängom på dansgolvet. Följ med och njut!     

Läs mer och boka här

SKÖRDEWEEKEND PÅ ÅLAND 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.380 kr

  Skördefest har arrangerats många år i rad och besöksantalet bara ökar. Ålänningarna går man ur huset och festen lockar besökare från fastlandet och Sverige. Varför? Hemligheten med succén är miljöerna, människorna och maten. Följ med och få en Åländsk upplevelse!    

Läs mer och boka här