Hitta din resa

Österrike

WIEN 7 DAGAR

7 dagar , pris från 6.440 kr

  Wien, alla drömmars stad, har allt du kan önska dig! Vackra byggnader och intressanta museer, sång och musik, nöjen och shopping, rustika vinstugor och matställen av alla slag. I Wien har man gått på café sedan 1600-talet, njut av kaffe och bakverk!    

Läs mer och boka här

TYROLEN ST JOHANN, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 6.980 kr

  St Johann i Tyrolen är mångas favoritresa! I denna vackra del av Österrike förtrollas du av det mångskiftande landskapet med snöklädda alptoppar, gröna alpängar och kristallklara sjöar. Pittoreska byar och berömda städer, den gästvänliga atmosfären och gemytet ger dig underbara semesterupplevelser. Vi bor fyra nätter på omtyckta Hotel Gasthof Park mitt i St Johann.     

Läs mer och boka här

TRE ALPLÄNDER, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 8.990 kr

  Alperna lockar ständigt med höga berg, djupa dalar och vackra vyer. Detta är en resa i gränstrakterna mellan alpländerna Österrike, Schweiz och Italien. Vi bor i trevliga staden Feldkirch i västligaste Österrike. Det blir tågtur med Bernina Expressen från Schweiz till Italien samt besök i furstendömet Liechtenstein och på blomsterön Mainau i Bodensjön.    

Läs mer och boka här

MÅ-BRA-RESA TILL KIRCHBERG 8 DAGAR

8 dagar , pris från 7.790 kr

  Följ med på en riktig må-bra-resa till gemytliga Kirchberg, en typisk tyrolerby inbäddad mellan mäktiga alptoppar i dalen Brixental och granne med den välkända skidorten Kitzbühel. Här ligger kyrkan mitt i byn, husen har blomsterprydda balkonger och vi möts av den österrikiska gästfriheten. Vi bor utmärkt på fyrstjärniga Hotel Zentral en kort promenad från byns centrum.     

Läs mer och boka här