Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa
Toppbild-hemsida-Nilsbuss-nyheter

BOKA-TIDIGT

RABATT!

WEEKEND I STOCKHOLM, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.150 kr

  Njut av ledighet i vår vackra huvudstad - ta bussen till Stockholm! Du blir till ett förmånligt pris körd till hotellet, slipper tänka på parkering och kan unna dig att bara att koppla av. Shoppinggatorna finns runt hörnet, det är nära till de smala gränderna i Gamla stan och till det stora utbudet av restauranger. Passa på att gå och titta på den där utställningen som du har hört talas om eller besöka museer. Valet är upp till dig själv.    

Läs mer och boka här

SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.995 kr

  Höstens stora musikalupplevelse på Oscarsteatern – succéfilmen blir en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång. I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak, med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Upplev den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin bardomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören, där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.    

Läs mer och boka här

TRÄDGÅRD O UTERUM I ÄNGELHOLM, 1 DAG

1 dag , pris från 580 kr

  Välkommen med till mässan Trädgård och Uterum! Detta är mässan som riktar sig främst till "vanliga" trädgårdsintresserade personer som vill få tips, råd, inspiration och hjälp med att skapa sin nya trädgård eller för att utveckla den befintliga. Om det är en låda på balkongen eller en stor villaträdgård spelar ingen roll. Här kan du hitta det mesta och de flesta ting du behöver för att skapa något vackert. Mässan ligger i Valhall Park norr om Ängelholm och här finns flera möjligheter till mat/fika i angränsning till eller på mässområdet.     

Läs mer och boka här

TALLINN OCH RIGA, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.690 kr

  Modernt och historiskt!  En kombinerad resa till hjärtat av Baltikum. Vi besöker huvudstäderna Riga och Tallinn. Lokala guider visar oss runt i de båda städerna som är rika på historia och har ett stort utbud av arkitektur, restauranger och shopping. Ta tillfället i akt att upptäcka de populära städerna både på egen hand och med våra guider.    

Läs mer och boka här

SPARRIS OCH SPREEWALD, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 5.540 kr

  Söder om Berlin ligger det egenartade våtmarksområdet Spreewald, genomkorsat av miltals med små kanaler där vi åker stakpråm. Eftersom vi reser i sparristider blir det besök på en sparrisodling där vi smakar på läckerheterna. Dessutom tittar vi in på en vingård och guidas på det eleganta slottet Sanssoucis i Potsdam.    

Läs mer och boka här

ANTIKSAFARI I DALSLAND, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.390 kr

  I Dalsland finns en fantastisk natur och så finns det Antiksafari – perfekt att få uppleva det vackra landskapet och samtidigt kombinera detta med shopping på häftiga loppisar runt om i landskapet. Lyxa till vardagen med en weekendresa med loppisfynd, hotellvistelse och god mat! Antiksafari Dalsland har kartlagt de bästa av Dalslands loppisar, antikvitets- och secondhandbutiker.    

Läs mer och boka här

GODBITAR I SKÅNE, 1 DAG

1 dag , pris från 1.125 kr

Läs mer och boka här

KONSTRESA TILL VÄRMLAND, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.790 kr

  Idag kan Karlstad kalla sig för konstens mecka med tanke på alla som vallfärdat till Lars Lerins Sandgrund. På vår resa blir det fler fantastiska besök med inriktning på konst & kultur. Vi får uppleva Sliperiet i Borgvik, Klässbols linneväveri, Rackstadsmuseet, gamla kraftstationen i Deje. Och sist men inte minst, utställningen om Estrid Ericsson, grundaren av Svenskt Tenn. Vi bor mitt i Karlstad, i den trevliga stadskärnan där också Klarälven charmigt slingrar sig igenom.    

Läs mer och boka här

HEMLIG RESA, 1 DAG

1 dag , pris från 1.300 kr

  Välkommen med på ännu en Hemlig resa som går iväg när grönskan är som vackrast i juni månad. Ny variant på resa med anrika besök och besök som väcker många minnen. Första uppehållet gör vi vid en klassiker med ett nostalgiskt innehåll. Det blir lunch i en miljö som har funnits sedan 1700-talet och som kontrast till det gör vi en visit vid ett nytt spännande utflyktsmål under eftermiddagen. Det är inte lätt att gissa vart resan går och det är ju lite av tanken. Du får helt enkelt följa med och se vad vi har hittat på den här gången. Häng med på en alltid lika spännande och populär resa.    

Läs mer och boka här

TRASSEL, KALMAR 1 DAG

1 dag , pris från 825 kr

  ”Trassel” på Krusenstiernska gården i Kalmar Välkomna med till sommarens stora skrattfest!  Den prisbelönta komediförfattaren Ray Cooney återbesöker hotellrummet från sin klassiska fars ”Hotelliggaren” och skapar ännu ett perfekt upplägg för en skrattfylld publiksuccé i högt tempo full av komiska karaktärer, invecklade förvecklingar och rafflande upplösningar. Det blir en trasslig skrattfest med några av Sveriges roligaste skådespelare, under ledning av succéregissören Edward Af Sillén. En förbjuden kärleksaffär mellan den hale försvarsministern Peter Rundqvist (Mikael Torving) och den förvirrade partisekreteraren Lena Stjernström (Sussie Eriksson) avbryts abrupt när de i förskräckelse hittar ett lik (Ola Forsmed) på hotellrummet! I rädsla för att avslöja sitt skandalösa snedsprång ber de Peters vimsiga assistent Göran (Robert Gustafsson) om hjälp. Det här blir startskottet för en farskarusell som snurrar snabbare och snabbare där Peter, Lena och Göran desperat försöker gömma liket och samtidigt avvärja en påstridig hotelldirektör, en girig kypare, en envis städerska, en kärlekstörstande sjuksköterska plus en svartsjuk make och en sviken maka.    

Läs mer och boka här

NOSTALGIVÄGAR I MELLANSVERIGE, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.990 kr

  En resa på gamla allfarvägar genom Gästrikland, Hälsingland, Medelpad och Ångermanland. Genom bruksorter, fiskelägen och byar som påminner om ett tidigare Sverige, innan storskalighet och urbanisering på 60- och 70-talen förändrade landskapsbilden och samhället dramatiskt. Vägarna med sina natursköna sträckningar är upplevelser i sig.    

Läs mer och boka här

VALLARNAS FRILUFTSTEATER 2019, 1 DAG

1 dag , pris från 1.150 kr

  Välkomna med till årets stora skrattkalas på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg. Föreställningen ”Stulen Kärlek” handlar om en godhjärtad men naiv inbrottstjuv (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla konst. En nyfiken värderingsman (Jojje Jönsson) får samtidigt upp ögonen, liksom konstens ägare (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg). Nyfikna grann-paret (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson) ränner ut och in ur huset och till slut är förväxlingarna maximala.    

Läs mer och boka här

ÅLANDSKRYSS OCH ALLSÅNG PÅ SKANSEN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 5.540 kr

  Vi har paketerat en kryssning i Östersjöns vackra skärgård i kombination med vistelse Åland och i Stockholm. Åland, ett omtyckt resmål som består av ca 6 700 namngivna öar och känt för sitt milda klimat med flest soltimmar i Norden. En natt i Mariehamn och en utflyktsdag i den fina skärgårds-miljön. Tillbaka till Sverige med Eckerölinjen och övernattning i Stockholm. På kvällen besöker vi Allsång på Skansen och får njuta av ännu en härlig sommarkväll, nu på vackra Djurgården.    

Läs mer och boka här

KIRUNA I MIDNATTSSOLENS TID, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 11.960 kr 11.660 kr

  Passa på att följa med på en exklusiv- och innehållsrik resa med typiska besök för Kiruna med omnejd. För att vinna tid tar vi flyget från Arlanda till Kiruna där vi också bor i tre nätter. Vi upplever midnattssolsmiddag på Aurora Sky Station, besök i Abisko nationalpark, upplever utflykt med hundspann och kaffe över öppen eld. Naturligtvis besöker vi LKAB:s gruva och tar oss en tur till Jukkasjärvi och besöker Ishotellet - där det finns mycket att upptäcka även sommartid. Speciellt för resan är också det exotiska ljuset. Det är ju ljust dygnet runt!    

Läs mer och boka här

HARDANGERVIDDA & BERGEN, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 6.470 kr

  Vi åker genom Norges största nationalpark och Nordeuropas största högfjällsplatå, Hardangervidda med underbara vyer och vattenfall. Resans huvudmål är Bergen. Staden grundades för mer än 900 år sedan och var under flera hundra år en av Hansans viktigaste handelsplatser. Bryggen ingår numera i UNESCO:s världsarvslista. Detta och mycket mer får du se och uppleva på denna resa.    

Läs mer och boka här

EN RESA TILL SAMERNAS LAND, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 8.670 kr

  Samernas historia går tillbaka fler än 2000 år och arkeologiska fynd gör att historien ständigt får skrivas om. Följ med på en resa till Sápmi – samernas land! Vi upplever fjällvärlden och samernas vardag hos bland annat Båtsuoj Samecenter. Vi passerar Polcirkeln vid gränsen till Norge, där vi gör ett besök i Mo i Rana. På köpet får vi det exotiska med dagsljus dygnets alla timmar. En intressant resa? Det är bara förnamnet!    

Läs mer och boka här

FREDRIKSDALSTEATERN, 1 DAG

1 dag , pris från 1.090 kr

  Ett nytt komikerteam i mästarklass gör entré i komikens högborg. Se ”VAR GOD DRÖJ! – En sjukhuskomedi i tiden” där Eva Rydberg för första gången har Allan Svensson vid sin sida på scen. Eva spelar en pensionerad och lätt förvirrad svensklärare och Allan spelar hennes kuvade make. Karin (Eva) har blivit inlagd på sjukhus och Gerd (Allan) tros i hastigheten vara läkare. Mitt i all förvirring uppenbarar sig en inspektör ifrån Landstinget… I äkta Rydbergs-anda är föreställningen fylld av förvecklingar och dråpliga missförstånd och lockar fram rungande skrattsalvor. Häng med och låt dig roas!    

Läs mer och boka här

KRYSSNING PÅ DONAU, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 15.290 kr

  Har du sett de vita passagerarbåtarna som glider fram på de stora europeiska floderna? Då har du kanske drömt om att någon gång själv befinna dig ombord och uppleva den avkoppling som en flodkryssning ger. Att sätta sig till dukat bord och bli serverad goda måltider eller bara sitta bekvämt tillbakalutad i en däckstol och njuta av ständigt växlande vyer är den perfekta semestern. På den här kryssningen presenteras ett vackert avsnitt av Europas näst längsta flod samt de tre huvudstäderna Wien, Budapest och Bratislava.    

Läs mer och boka här

VANDRINGSRESA TILL DOLOMITERNA, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 12.490 kr

  Följ med vår vandrande reseledare Cecilia Hedin på vandringsresa till Dolomiterna i norra Italien! På alpernas soliga sydsida finns alpvärldens rikaste blomsterprakt, som tillsammans med frisk luft och vackra vyer ger oss härliga dagar. Området var till 1919 en del av Österrike och präglas av en trevlig italiensk-österrikisk blandning när det gäller mat, språk och kultur. Vi bor bra och äter gott på familjeägda Hotel Alpenrose i Montal. Byn ligger i den gröna Pusterdalen och omges av blomsterängar och höga toppar.    

Läs mer och boka här

SAIMA KANAL, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 7.820 kr

  Följ med från västkust till östgräns via den vackra vattenleden och upplev både svensk, finsk och rysk historia. Saima kanal är kanske den vackraste vägen till Ryssland?    

Läs mer och boka här

BERGSLAGEN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 5.470 kr

  Fröjdas i Nora och besök Cajsa Wargs Wadköping! Vi får uppleva både magi, mystik och historia under resdagarna. Resan innehåller flera besök, annorlunda, mysiga och intressanta. Bergslagens storhetstid får vi på Pershyttan och mer historia på Örebro slott. Din uppmärksamhet blir stor i vackra Nora och 50-talet i Hällerfors. Besök hos Bredsjö mjölkfår som tillverkar fårost och på Frövifors f d pappersbruk där många upptäcker – Oj, fanns det så mycket att se här!?    

Läs mer och boka här

PÄRLOR I MÄLAROMRÅDET, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.070 kr

  På denna resa genom Västmanland, Uppland samt ute vid Stockholms skärgård får vi uppleva flera trevliga möten. Vad sägs om Skultuna Messingsbruk – Enköpings parker - Uppsala och Sigtuna och fantastiska Artipelagen. Följ med oss och se några av Mälarområdets vackraste pärlor.    

Läs mer och boka här

RÖROS OCH FUNÄSDALEN, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.990 kr

  Följ med oss till fantastiska Röros i Norge och Svenska Fjällen i Funäsdalen! Vi bor på Hotell Funäsdalen, mitt i byn och har utsikt över både fjäll och sjö. På vägen till Funäsdalen stannar vi Röros, den unika och speciella trästaden. En dag vandrar vi i Funäsfjällen med vandringsledare. Det är en resa i vackra och avkopplande miljöer för både kropp och själ.    

Läs mer och boka här

MÅ-BRA-RESA TILL STUBAITAL I TYROLEN, 9 DAGAR

9 dagar , pris från 9.860 kr

  Vi erbjuder i år en ny ort i Tyrolen för vår omtyckta må-bra-resa med Cecilia Hedin. Neustift är en typisk Tyrolerby, belägen i den breda Stubaidalen några mil söder om Innsbruck. Byn ligger på knappt tusen meters höjd och omges av höga alptoppar. Vi varvar lätta vandringar med utflykter och bor utmärkt på fyrstjärniga Alpenresidenz Viktoria.    

Läs mer och boka här

KROATIEN NOVIGRAD PÅ ISTRIEN, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 11.360 kr

  På den vackra halvön Istrien i norra Kroatien finns många charmiga småstäder att upptäcka. Som årets nyhet presenterar vi Novigrad, strax söder om gränsen till Slovenien, dit vi också gör en utflykt. Vi bor nära stranden och varvar utflykter med lata dagar.    

Läs mer och boka här

TOSSA DE MAR, COSTA BRAVA, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 9.860 kr

  Costa Brava, som betyder den vilda kusten, är Spaniens nordöstra kuststräcka upp till den franska gränsen. Inlandets bördiga dalgångar möter den klippiga kusten där fiskebyar och sandstränder lockar turisterna. Vi bor i Tossa de Mar, en av kustens charmigaste badorter, och varvar lata dagar med utflykter till bland annat Barcelona.    

Läs mer och boka här

MONTENEGRO, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 10.560 kr

  Söder om Kroatien ligger Montenegro, ett litet land som rymmer både vacker kust och dramatiska berg. Vi bor bra på Hotel Montenegro Beach Resort vid stranden i turistorten Becici och gör utflykter i omgivningarna. Den trevliga staden Budva ligger bara ett par kilometer bort.    

Läs mer och boka här

GARDASJÖN, VIN OCH ROMANTISCHE STRASSE, 10 DAGAR

10 dagar , pris från 12.390 kr

  Italiens största sjö, Lago di Garda, är ett klassiskt resmål som aldrig blir omodernt. Vid Gardasjön möter det alpina klimatet ett mildare medelhavsklimat med citronlundar, cypresser och vingårdar, klart vatten och omväxlande natur. Vi ser oss om runt sjön, besöker Romeo och Julias stad Verona och ett par vintillverkare. På hemvägen passar vi på att färdas längs den vackra Romantische Strasse i södra Tyskland.     

Läs mer och boka här

GREASE MALMÖ, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.845 kr

  Till hösten har Grease åter premiär på Nöjesteatern i Malmö. Denna klassiska succémusikal som välkomnar alla åldrar gjorde succé på Nöjesteatern 2006 och är nu tillbaka. Den rockiga kärlekshistorien som får varje dansnerv att spritta i kroppen! Nu åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på! För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together. I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille.                 Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen! Huvudrollerna släpps i mitten på mars!    

Läs mer och boka här

OLA SALOS KROGSHOW STOCKHOLM, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.990 kr

  ”IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE” DET FINNS ROCKSTJÄRNOR, DET FINNS POPSTJÄRNOR OCH SÅ FINNS DET OLA SALO! Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark. Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyante, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar. Showen har gjort stor succé i Göteborg både hos publik och bland kritikerna i Göteborg där den har spelats på Rondo våren 2019. Nu till hösten kommer han till Stockholm och Hamburger Börs med sin bejublade första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits Mannen han skrev under tiden med The Ark.  Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist!  

Läs mer och boka här

MALTA, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 11.990 kr

  Mitt i Medelhavet ligger Malta, en vacker ö med minnen från fenicier och kartager, romare och araber, korsriddare och engelsmän. Vi bor bra på Seashells Resort at Suncrest i Qawra på öns norra del och gör utflykter till bland annat huvudstaden Valletta och grannön Gozo. Maltas läge söder om Sicilien ger en behaglig dagstemperatur i början av november på ca 20 grader och det är lika varmt i havet.    

Läs mer och boka här

ARVINGARNAS KROGSHOW, GÖTEBORG 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.350 kr

  I höst firar Arvingarna sitt trettioårsjubileum med en helt ny krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg. Det blir en imponerande och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten fick de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. En skön mix av dans, pop, schlager och rock.  Det har blivit sex melodifestivaler, arton album och tjugotal placeringar på Svensktoppen. Nu tar de nästa steg i sin karriär med en ny krogshow. Det blir tillbakablickar och massor av klassiker som säkert kommer att locka till allsång.. Innan ridån går upp njuter du av en välkomponerad 3-rättersmiddag. Eftersom det är ett trettioårsjubileum serveras en lite festligare och mersmakande meny som höjer kvällens upplevelse ytterligare. Följ med oss till Kajskjul 8 i Göteborg och upplev en unik kväll, det blir en storslagen sammanfattning av en sanslös karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden. Efter showens slut kan man stanna kvar om man vill och ta ett glas i baren och njuta av sköna hits. Eftersom det är lördag kväll spelar dessutom deras DJ med möjlighet till dans.    

Läs mer och boka här

SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.495 kr

  Höstens stora musikalupplevelse på Oscarsteatern – succéfilmen blir en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång. I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak, med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Upplev den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin bardomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören, där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.    

Läs mer och boka här

PASSIONSSPELEN I OBERAMMERGAU, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 8.390 kr

  År 2020 är det åter dags för de traditionellt återkommande Passionsspelen i Oberammergau i södra Bayern. Skådespelet om Jesu lidande, död och uppståndelse har, med några undantag, spelats vart tionde år sedan 1634. Hela byn förvandlas när invånarna engageras som skådespelare, kör, orkester, statister eller bakom kulisserna i Passionsteatern med plats för 4500 åskådare. Över 2000 personer medverkar i själva skådespelet, som är en imponerande femtimmarsföreställning med paus för middag. På våra resor ingår biljett i bästa kategorin och boende två nätter i trakten av Oberammergau. Boka din plats redan nu för att uppleva de unika Passionsspelen på plats i Oberammergau 2020!    

Läs mer och boka här