Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

TRÄDGÅRD & UTELIV I ÄNGELHOLM, 1 DAG


 

 

Välkommen med till mässan! Trädgård & Uteliv – med hantverk och deli.

En mässa som erbjuder det mesta vad som behövs i form av växter, blommor, planteringar, förnöjelser, hantverk och delikatesser inför sommarens uteliv i trädgården. Mässan riktar sig främst till "vanliga" trädgårdsintresserade personer som vill få tips, råd, inspiration och hjälp med att skapa sin nya trädgård eller för att utveckla den befintliga. Om det är en låda på balkongen eller en stor villaträdgård spelar ingen roll. Här kan du hitta det mesta och de flesta ting du behöver för att skapa något vackert.

Mässan arrangeras i den lummiga och gröna delen på Valhall Park vid "Slottet" och Valhall Park Hotell. På området finns ett antal olika matalternativ; välj mellan enklare mat, smörgås och dagens lunch. Vill du bara fika så går det givetvis att köpa kaffe och fikabröd på plats. 

 


 

Visa program

DAG 1

Vi åker direkt till Ängelholm där vi anländer ca 10.00. Var och en tillbringar sedan dagen efter eget val. Vi stannar till 15.00 då hemfärd påbörjas. På hemvägen gör vi en kort paus med möjlighet att köpa fika.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-07-04 8+ 595 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

• Bussresa
• Inträde till mässan

 

Övrigt

Barn under 16 år 420:-