Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

ÅLANDSKRYSS OCH ALLSÅNG PÅ SKANSEN, 4 DAGAR


     

 

Vi har paketerat en kryssning i Östersjöns vackra skärgård i kombination med vistelse Åland och i Stockholm. Åland, ett omtyckt resmål som består av ca 6 700 namngivna öar och känt för sitt milda klimat med flest soltimmar i Norden. En natt i Mariehamn och en utflyktsdag i den fina skärgårds-miljön. Tillbaka till Sverige med Eckerölinjen och övernattning i Stockholm. På kvällen besöker vi Allsång på Skansen och får njuta av ännu en härlig sommarkväll, nu på vackra Djurgården.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten – Stockholm

Bussen tar oss till Stockholm. Klockan 17.30 avgår Viking Lines fartyg, Cinderella. Vi njuter av middagsbuffé och den fantastiska utsikten i skärgården. Under kvällen ges tillfälle till nöjen, allt ifrån dansband till live-artister. Det finns också möjligheter till taxfree-shopping. 35 mil.

 

DAG 2 Utflyktsdag på Åland

I Mariehamn möter vår lokalguide upp och tar oss med på en rundtur på ön och gör stopp på olika besöksmål. Ön har en vacker natur och påminner om Bohuslän med sina klippor och att man ofta skymtar havet. Gästvänlighet, god mat och en härlig sommaratmosfär är att vänta, helt enkelt en mysig skärgårdupplevelse. Vi äter lunch på Stallhagen AB och som även har ett eget mikrobryggeri. Det grundades 2004 och är det enda bryggeriet på ön. Snabbt har man fått många beundrare och numera säljs ölet i både Finland och Sverige. Rundturen avslutas i Mariehamn och vi checkar in på det centralt belägna Hotell Savoy. Under kvällen samlas vi för gemensam middag på hotellet. 6 mil.

 

DAG 3 Åland – Grisselhamn – Stockholm

Till sjöss men nu bara 2 timmar på återresan från Eckerö till Grisslehamn där vi också passar på att äta lunch ombord.  Från Grisslehamn till Stockholm kör vi direkt och tar in på trevliga Hotel Kung Carl på Birger Jarlsgatan. En måltid på hotellet innan vi åker med vår buss till Djurgården och Skansen. Det blir en härlig och kul kväll att delta i det direktsända TV-programmet och sjunga med i allsången. Efteråt med bussen tillbaka till vårt fina och centralt belägna hotell. 12 mil.

 

DAG 4 Stockholm – Hemorten

Förmiddagen spenderar du på egen hand i Stockholm. Kanske är det någon intressant utställning du önskar se eller kanske en shoppingrunda. På hemvägen stannar vi för matpaus och fortsätter sedan de sista milen hem. 35 mil.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-07-07 8+ 5.540 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Buss till/från Stockholm och på Åland.
  • Båtresa med Viking Line Stockholm – Mariehamn inkl middag- och frukostbuffé, del i insides 2-bäddshytt
  • Övernattning inkl frukost o middag på Hotell Savoy i Mariehamn
  • Lokalguide guidad rundtur dag 2
  • Båtresa med Eckerölinjen Eckerö – Grisslehamn, inkl lunch
  • Övernattning inkl frukost o middag på Hotel Kung Carl i Stockholm
  • Entré till Allsång på Skansen
  • Reseledare

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 1 320:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

Samtliga resenärer ska ha giltig ID handling med på resan.

Åldersgräns 21 år.

 

Boende

Destinationshotell Dag 2 - 3
Hotel Savoy

MARIEHAMN, Åland

Nygatan 10-12, Mariehamn
00358-18 15400
www.alandhotels.fi/sv/hotell-savoy

Våningar: 3 Rum: 85 st
dusch, wc, tv, kaffe-/tebryggare, hårtork, värdeskåp.

Destinationshotell Dag 3 - 4
Hotel Kung Carl

STOCKHOLM, Sverige

Birger Jarlsgatan 21, 111 45 Stockholm
08-463 50 00
www.kungcarl.se/