Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

FIRA JULEN I RÄTTVIK, 4 DAGAR


   

 

I år åker vi till Dalarna för att fira jul! På trevliga Hotell Lerdalshöjden kan vi koppla bort julbestyren och i stället njuta av helpension, underhållning och fin julstämning. Här på hotellet har man tagit emot gäster under många jular, de har vanan inne. Välkomna med! 

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten - Rättvik

Med stopp för både kaffe- och lunchpaus är vi framme i Rättvik sen eftermiddag. Efter incheckning på Best Western Hotell Lerdalshöjden bjuds vi på kaffe och pepparkakor och vi har gott om tid att installera oss på våra rum. Efteråt samlas vi först i Rättvikssalen där vår julvärd hälsar oss välkomna och glögg serveras. Under kvällen äter vi gemensamt trerätters middag. För dem som önskar kan man delta i julpyssel och fortsätta med uppsittarkväll där Bingolotto visas på storbilds-TV.

 

DAG 2 Julafton

Idag njuter vi av dagen med julstämning, mat och underhållning. Efter frukost och förmiddagskaffe med hembakat ordnas det tipsrunda runt hotellet. Glögg serveras i foajén vid lunchtid och i matsalen har vi gemensam sittning vid julbordet. Under eftermiddagen kan man se Kalle Anka på storbilds-TV och kaffe med hembakat finns framdukat. Julvärden bjuder på underhållning och tomten kommer förstås på besök. Dans runt granen och egen tid… Kvällsbuffé serveras och kaffe med julgodis står uppdukat i Rättvikssalen.

 

DAG 3 Juldagen

Kaffe med dopp är uppdukat för dem som väljer att åka med till julottan i Rättviks kyrka. Frukost serveras och senare förmiddagskaffe med hembakt. Tipsrunda eller varför inte en egen promenad i Rättvik? Glögg innan julbordet som serveras mitt på dagen. Egen tid till att läsa, vila och bara vara för att sedan träffas igen till kvällen. Vi blir serverade trerätters middag. Efteråt dukas det upp kaffe och dessert i Rättvikssalen. Det blir underhållning med allsång och en prisutdelning av tipspromenaden.

 

DAG 4 Rättvik - Hemorten

Vi lämnar Lerdalshöjden och Rättvik efter frukost. Under hemresan stannar vi för matpauser innan vi är hemma igen efter ett trevligt och avkopplande julhelgsfirande.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
Inga avgångar just nu...

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 3 övernattningar med frukost
  • Kaffe med pepparkakor/ hembakt alla dagar
  • Trerätters middag dag 1 och 3
  • Julbord dag 2 och 3
  • Glögg serveras alla dagar
  • Kvällsbuffé dag 2
  • Underhållning enligt programmet
  • Reseledare

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 1 340:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 4
Hotell Lerdalshöjden

RÄTTVIK, Sverige

Mickelsgatan, 795 35  Rättvik
0248-511 50  
www.lerdalshojden.se

Våningar: 3  Rum: 96  Hiss finns.
Dusch/wc, telefon och TV.