Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

SPARKLING GÖTEBORG, 2 DAGAR


   

 

Häng med till Göteborg och den sprakande mässan ”Sparkling”. Här får du chansen att prova mousserande vin såsom champagne, cava, crémant och prosecco. På mässan finns också delikatesser att köpa. Vad sägs om ost, choklad och olika charkprodukter. Svårt att motstå, eller hur!

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten - Göteborg

Vi gör paus utmed vägen och kommer fram till Göteborg runt lunchtid. Kanske passar du på att äta något lätt före incheckning på vårt hotell Scandic Opalen. Från hotellet har du promenadavstånd till mässan. Ingång ska ske mellan kl 15 och 17 men sedan är du välkommen att stanna till mässan stänger kl 20 om du önskar. Resten av kvällen är fri.

 

DAG 2 Göteborg - Hemorten

Efter en härlig hotellfrukost blir det tid på egen hand innan vi kl 14 lämnar Göteborg för denna gång. Med rast på hemresan når vi framåt kvällen våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-10-16 8+ 1.695 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Övernattning med frukost
  • Entré till mässan inkl garderob och vinprovarglas

 

Övrigt

Tillägg avbeställningsskydd: 100:-
Enkelrumstillägg 520:-

OBS! Åldersgräns 18 år. Gäller även barn i barnvagn/bärsele.

OBS! För att få provsmaka alkohol betalar du med dryckeskuponger som finns att köpa på plats på mässan. Dessa dryckeshäften kostar 100 kr/200 kr/300 kr/500 kr. Häftena innehåller kuponger med valörerna 10 kr, 20 kr, 40 kr. Du betalar med minst en kupong per provsmak. En dyrare produkt kostar fler kuponger. Även delikatesser finns till försäljning men här går det bra att betala med kontanter.

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Scandic Opalen

GÖTEBORG, Sverige

Engelbrektsgatan 73, 412 52 Göteborg.
031-751 5300
www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Goteborg/Scandic-Opalen/

Rum: 353 Hiss: Ja

Standardrummen har separat badrum med badkar och/eller dusch. Alla rummen har trägolv och är utrustade med hårtork, strykjärn och strykbräda, TV med filmkanaler, trådlös Internetuppkoppling, säkerhetsskåp, skrivbord med stol, fåtölj samt vattenkokare för