Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

MAMMA MIA THE PARTY, GÖTEBORG 2 DAGAR


I januari 2016 var det premiär på Tyrol i Stockholm och föreställningarna har gått med fullbokad taverna år efter år! Nu flyttar succén ”Mamma Mia The Party” till Rondo på Liseberg i Göteborg. Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu väntar partyt!

Bli en del av detta fantastiska evenemang. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut.
Rondo på Liseberg byggs om och förvandlas till en grekisk taverna. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som aldrig vill ta slut.

Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater.
Istället kliver du in i en MAMMA MIA - värld med en ny story och en medryckande stämning. Ta vid där filmen slutar och THE PARTY börjar. Du kommer in på den grekiska tavernan, det kommer att kännas som att du har hamnat på en grekisk paradisö! Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo! Ingen kväll är den andra lik, och ingen vet vart det ska sluta. Det beror helt enkelt på vart ABBA:s låtar tar oss! Följ med till Nikos Taverna och upplev en härlig grekisk afton!


Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum. 


 

Visa program

DAG 1

Vi pausar på vägen mot Göteborg och kommer till hotellet på eftermiddagen. Incheckning på Radisson BLU Riverside Hotel, Lindholmspiren 4. På resan i maj bor vi på centralt belägna Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 19. På kvällen åker vi till Rondo, vi ska vara på plats 19.00 och strax därefter börjar partyt. Festen pågår ca 4 timmar, efteråt kör bussen oss åter till hotellet. Men om du vill fortsätta parta så går det bra att stanna kvar och ta sig hem på egen hand.

 

DAG 2

Frukost på hotellet. Dagen fri för egna strövtåg. Vid 10.30 möter bussen upp vid hotellet och kör till Nordstans köpcenter. På resan i maj bor du vägg i vägg med stadens shoppingstråk och puls och är redan på plats. Vid 14.30 tiden lämnar vi Göteborg. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2021-02-13 Mindre än 8 2.795 kr Boka
2021-04-17 8+ 2.795 kr Boka
2021-05-22 8+ 2.895 kr Boka

 

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer Rondo t/r
  • Partybiljett  inkl. 3-rätters Medelhavsmeny (exkl.dryck)

 

Övrigt

Enkelrumstillägg  550:-                     
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2 (13/2 o 17/4)
Radisson Blu Riverside Hotel

GÖTEBORG, Sverige

Lindholmspiren 4, 417 56 Göteborg
+46 (31) 383 40 00
www.radissonblu.se/riversidehotel-gothenburg

265 rum och sviter
Alla rum är rökfria och erbjuder bekvämligheter som trådlöst internet utan kostnad, 24-timmars rumsservice, LCD-TV och värdeskåp. Hotellets härliga frukostbuffé samt tillgång till City Spa ingår i priset.
Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen erbjuder ett unikt läge i centrala Göteborg .Med en enastående utsikt över hamnen, och granne med Lindholmen Science Park, erbjuds hotellets gäster ett avslappnat boende bara 5 minuter från Centralstationen. Lindholmen är en av Göteborgs snabbast växande område både för företag och privata bostäder. Området är mycket populärt då det ligger endast 5 minuter från Nordstan och Centralstationen i en lugn omgivning nära natur och omgivet av vatten. Här finns över 275 företag och Chalmers Universitet baserade. Området är känt för sin högteknologiska profil.

Närheten till vattnet välkomnar gästerna till trevliga promenader längs med kajen, samt möjligheten att åka båt med kommunala färjorna Älvsnabben och Älvsnabbare till Lilla Bommen, Rosenlund eller Klippan.
På andra sidan vattnet, vid Rosenlunds hållplats, börjar ett av Göteborgs mest charmerande områden - Linnéstaden och Haga. Med en kort båtöverfart på 5 minuter finns ett stort utbud av trevliga caféer och restauranger. På paradgatan Linnégatan rekommenderas ett besök på någon av de populära uteserveringarna.

Till Centralstationen tar du dig enklast med buss 16 eller Gul Express som avgår ca var 5:e minut.

Destinationshotell Dag 1 - 2 (22/5)
Scandic Europa

GÖTEBORG, Sverige

Nils Ericsonsgatan 21, 404 29  Göteborg
031-751 65 00
www.scandic-hotels.se

Rum: 456 Hiss finns.
Alla rum har badrum med badkar och/eller dusch. Rummen har hårtork, telefon, strykjärn, strykbräda, TV med filmkanaler och fri trådlös internetuppkoppling.
Hotellet ligger centralt och har restaurang, bar, värdeskåp,gym, bastu och pool