Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

PAPPOR PÅ PROV, KALMAR 1 DAG


   

 

För första gången möts de komiska genierna Thomas Petersson och Ola Forssmed på samma scen, dessutom förstärkta av publikfavoriterna Sussie Eriksson som den pålitliga översköterskan, Andreas Nilsson som den senila gubben samt en stark ensemble. Det här blir en hysterisk skrattfest man inte vill missa, signerad succé-regissören Edward af Sillén (Trassel och Rakt ner i fickan).

Doktor Ljung (Thomas Petersson) står inför sin livs viktigaste dag. Han ska hålla föredrag inför 250 kirurger som rest ifrån hela världen till vackra Kalmar, och hela hans karriär står på spel. På plats är naturligtvis också hans högsta chef och dessutom hans fru. Ingenting får gå fel! Men bara några minuter innan gästerna anländer får han oväntat besök av Maria som han inte sett på evigheter. De hade en kort passionerad affär för 18 år sen och nu avslöjar hon en oväntad hemlighet: Hon blev gravid efter deras kärleksnatt och födde en son. Nu har sonen fyllt 18, blivit myndig och fått händerna på informationen att han minsann HAR en pappa vid liv och som tydligen jobbar som doktor på detta sjukhus. Nu är sonen på väg dit i en desperat jakt på sin pappa. Medan doktor Ljung försöker hålla både sin karriär och sitt äktenskap intakt, virar han in sig i ett nät av galna lögner som blir mer och mer komplicerade att hålla reda på. Till sin hjälp tar han in sin godtrogne, bäste vän; doktor Johansson (Ola Forssmed) som tvingas hjälpa till i det invecklade kaoset som även inkluderar en misstänksam polis, en livsfarlig översköterska, en showsugen doktorskollega och en senil gubbe vilse på sjukhuset.

Missa inte den här hysteriska skrattfesten!

 


 

Visa program

DAG 1

Vi åker direkt till Kalmar, och kommer dit ca 12.30. Tid på egen hand för lunch och ev. shopping. Teatern börjar 15.30, hemresa direkt efter föreställningens slut ca 18.00.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2021-07-03 8+ 825 kr Boka
2021-07-24 8+ 825 kr Boka
2021-07-24 8+ 825 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Teaterbiljett (parkett)

 

Övrigt

Tillägg platsbiljett i bussen 30:-