Hitta din resa

ARLÖVSREVYN, MALMÖ 2 DAGAR


 

 

Det är sista chansen att se Arlövsrevyn! 
Efter 26 år lägger Arlövsrevyn ner!

 

Välkommen till vinterns stora jubileumsfest på Arlövs Teater!

Ensemblen inför 2020 är en skön blandning av välkända ansikten. Medverkar gör Claes Malmberg, Niklas Holtne, Jennie Rosengren och Lotta Thorell. Inte att förglömma Kent Nilsson, utan honom blir det ingen revy. Häng med till Arlöv som borgar för en riktig skrattfest!

 


 

Visa program

Dag 1

Vi rullar mot Malmö för en trevlig teaterhelg. Vi stannar för rast utmed vägen, med tillfälle att fika eller äta något lättare. Tidig eftermiddag kommer vi till vårt hotell Park Inn Radisson Malmö, Sjömansgatan 2. Hotellet är idealiskt beläget i Malmös trendigaste och snabbast växande stadsdel Västra Hamnen med havet, World Trade Centre och Turning Torso som närmaste grannar. Området är mest känt för sin spektakulära arkitektur. Varför inte ta en promenad längs havet på de fina promenadstråk som finns här. Innan vi åker till Arlövsrevyn äter vi en gemensam trerätters-middag på hotellet. Föreställningen börjar 19.30. Efter föreställningen åter till hotellet.

 

Dag 2

Idag blir det sovmorgon, därefter god frukostbuffét på hotellet. Vi rullar hemåt vid 11-tiden. Paus på hemvägen, vi är åter i Växjö tidig eftermiddag.


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-02-29 Fullbokad 1.795 kr G Väntelista
2020-03-14 Fullbokad 1.795 kr G Väntelista

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Övernattning inkl. frukostbuffé
  • Trerätters middag (inkl. dryck)
  • Teaterbiljett
  • Transfer teatern t/r

 

Övrigt

Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Enkelrumstillägg 330:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Park Inn by Radisson Malmö

MALMÖ, Sverige

Sjömansgatan 2, 211 19 Malmö
040- 628 60 00
www.parkinn.se/hotel-malmo


Hotellet är idealiskt beläget i Malmös trendigaste och snabbast växande stadsdel Västra Hamnen med havet, World Trade Centre och Turning Torso som närmsta grannar. Området är mest känt för sin spektakulära arkitektur, flertalet trevliga restauranger samt populära promenadstråk längs havet. Malmös mest centrala delar nås på en 10-minuters promenad. Park Inn by Radisson Malmö erbjuder ett imponerande antal gästrum, en populär restaurang och ett gym. En perfekt utgångspunkt för så väl affärsresenärer som fritidsgäster som vill uppleva och utforska öresundsregionen.

Hotellet erbjuder 231 moderna hotellrum. Rummen erbjuder bekvämligheter som fritt trådlöst internet, hårtork, värdeskåp och platt-TV. Alla rum är rökfria.