Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

FUNNY GIRL, MALMÖ 2 DAGAR


   

 

Funny Girl är musikalklassikern om Broadwaystjärnan Fanny Brices liv. Hon sjöng och dansade på den glittriga teaterscenen i New York strax före och efter första världskriget. Huvudrollen som den skarpsinniga och roliga Fanny görs av Sanna Nielsen. Vi kommer också se stjärnor som Marianne Mörck, Ann-Louise Hanson och Johan Rabaeus.  

Fanny Brice vill inget hellre än bli scenartist, men ingen tror på henne. Hon är för lång och annorlunda – hon anses helt enkelt ha ”fel” utseende för att bli kör- och balettflicka. Fanny vägrar att ge sig, och när producenterna upptäcker att hon sjunger fantastiskt, och dessutom är en komisk talang, börjar hjulen snurra.

Fanny blir storstjärna hos den legendariske Broadwayproducenten Florenz Ziegfeld. Hans Ziegfeld Follies var sensationella shower med fantastiska kostymer som lade grunden till Broadways storhet som musikalscen.

Fanny inleder ett stormigt förhållande med Nick Arnstein, en världsvan professionell gambler som blir hennes livs stora kärlek. Medan hon gör succé på Broadway går det allt sämre för hans affärer… 

 


 

Visa program

Dag 1

Vi rullar mot Malmö för en trevlig helg. Vi stannar för rast utmed vägen. Runt lunchtid kommer vi till Malmö centrum, då blir det egen tid för en bit mat och kanske lite shopping. På em. incheckning på vårt centralt belägna hotell, Radisson BLU, Östergatan 10. Innan vi åker till Malmö Opera äter vi en gemensam 3-rätters middag på hotellet. ”Funny Girl” börjar 18.00. Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

 

Dag 2

På morgonen njuter vi av hotellets goda frukost. Dagen är fri för egna strövtåg, 14.00 åker vi hemåt igen. Vi stannar och rastar utmed vägen. Åter framåt kvällningen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-11-28 Mindre än 8 2.170 kr Boka

 

Sanna Nielsen får lysande recensioner i Smålandsposten! Läs mer»

...och i Expressen »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • 3-rätters middag inkl. bordsvatten, kaffe/the.
  • Transfer teatern t/r
  • Teaterbiljett vänster/höger sidoparkett rad 1-7

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 375:-                      
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Radisson Blu Hotel Malmö

MALMÖ, Sverige

Östergatan 10, 211 25 Malmö
040-698 40 00  
www.radissonblu.se/hotell-malmo

Våningar: 7  Rum: 229  Hiss finns.
Dusch/bad/wc, telefon, TV, radio och hårfön. Alla rum är rökfria.