Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

SÅ SOM I HIMMELEN, MALMÖ 2 DAGAR


 

 

Den svenska succémusikalen i en rykande färsk uppsättning. Nu när den sätts upp i Malmö är det i regi av Edward af Sillén som medverkade till musikalens manus vid uruppförandet i Stockholm 2018. Musikalen är baserad på Kay Pollaks Oscarsnominerade film och är en gripande berättelse om kärlek, gemenskap och musikens helande kraft. Hitmakaren Fredrik Kempe har komponerat den nyskrivna musiken och givetvis är Gabriellas sång från filmen också med. I huvudrollerna ser vi musikalartisterna Fredrik Lycke, Ester Hedlund, Jenny Holmgren som tillsammans med en fantastisk ensemble och Malmö Operakör intar den stora scenen. 

 Daniel Daréus är en hyllad och internationellt erkänd dirigent med fullbokad kalender. Han pendlar mellan världens stora konserthallar och operahus när musiken en dag inte längre drabbar honom. Utarbetad och djupt frustrerad över att ha tappat tron på musikens kraft får han under en konsert en kraftig hjärtinfarkt och är nära att dö.

Han bestämmer sig då för återvända till den norrländska by där han föddes för att leva ett stilla liv bortom alla krav. Daniel möter byns färgstarka invånare och låter sig slutligen övertalas att leda kyrkokören. Han möts av både vänskap och gammal fiendskap men också av den sanna kärleken.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten - Malmö

Vi rullar mot Malmö för en trevlig helg. Vi stannar för rast utmed vägen. Runt lunchtid kommer vi till Malmö centrum, då blir det egen tid för en bit mat och kanske lite shopping.    På eftermiddagen incheckning på vårt trevliga och centralt belägna hotell, Radisson BLU, Östergatan 10. På avresan den 4/4 äter vi en gemensam 3-rätters middag på hotellet efter föreställningen, ca 19.30. Den 24/4 äter vi innan vi åker till teatern. ”Så som i himmelen” börjar 16.00 (avresa 4/4) och 18.00 (avresa 24/4). Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

 

DAG 2 Malmö - Hemorten

På morgonen njuter vi av hotellets goda frukost. Dagen är fri för egna strövtåg, 14.00 åker vi hemåt igen. Vi stannar och rastar utmed vägen. Åter framåt kvällningen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2021-04-04 8+ 2.250 kr Boka
2021-04-24 8+ 2.250 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • 3-rätters middag inkl. bordsvatten, kaffe/the.
  • Transfer teatern t/r
  • Teaterbiljett kategori A mittparkett, 4/4 (rad 6-9), 24/4 (rad 9-12)

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 375:-                      
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Radisson Blu Hotel Malmö

MALMÖ, Sverige

Östergatan 10, 211 25 Malmö
040-698 40 00  
www.radissonblu.se/hotell-malmo

Våningar: 7  Rum: 229  Hiss finns.
Dusch/bad/wc, telefon, TV, radio och hårfön. Alla rum är rökfria.