Hitta din resa

MAMMA MIA THE PARTY STOCKHOLM, 2 DAGAR


 

 

Succén Mamma Mia The Party fortsätter på Tyrol i Stockholm hösten 2019. Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu väntar partyt!

Bli en del av ett helt nytt evenemang. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Tyrol på Djurgården i Stockholm är nu ombyggt och förvandlat till en grekisk taverna med kapacitet på 450 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som aldrig vill ta slut.

Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du in i en MAMMA MIA - värld med en ny story och en medryckande stämning. Ta vid där filmen slutar och THE PARTY börjar. Du kommer in på den grekiska tavernan, det kommer att kännas som att du har hamnat på en grekisk paradisö! Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo! Ingen kväll är den andra lik, och ingen vet vart det ska sluta. Det beror helt enkelt på vart ABBA:s låtar tar oss! Följ med till Nikos Taverna och upplev en härlig grekisk afton! Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum

 


 

Visa program

Dag 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm och kommer till hotellet tidig eftermiddag. Incheckning på centralt belägna hotell Radisson BLU Royal Viking, Vasagatan 11. På kvällen åker vi till Tyrol, vi ska vara på plats 19.30 när partyt börjar. Festen pågår ca 4 timmar, efteråt kör bussen oss åter till hotellet. Men om du vill fortsätta parta så går det bra att stanna kvar och ta sig hem på egen hand.

 

Dag 2

Frukost på hotellet. Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter lämnar vi Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-03-28 Fullbokad 2.995 kr G Väntelista

 

Se även MAMMA MIA THE PARTY GÖTEBORG, 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer Tyrol t/r
  • Partybiljett  inkl. 3-rätters Medelhavsmeny (exkl.dryck)

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 600:-                      
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Sverige

Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
08-506 540 00
www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

459 rum
Stockholms mest centrala läge, granne med Centralstationen, Arlanda Express, Flygbussarna samt tunnelbana och pendeltåg. Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9:e våningen. Som gäst har har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Gratis Wifi i hela huset