Hitta din resa

SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 3 DAGAR


   

 

Så som i Himmelen – Den hyllade och prisbelönta succéfilmen Så som i Himmelen har blivit musikal och den hjärtevärmande föreställningen fylld av skratt, tårar, kärlek, dans, sång går in på sista säsongen under våren på Oscarsteatern!

Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak. Fredrik Kempe komponerar nyskriven musik som, ihop med Gabriellas sång från filmen, ska ge liv åt historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby för lugn och ro. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och hans liv tar en plötslig vändning. Han lär känna byns färgstarka karaktärer och i dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, Björn Kjellman/Morgan Alling, Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter, m fl samt en stor orkester och ensemble.

 


 

Visa program

DAG 1

Avresa från våra påstigningsorter på förmiddagen och vi är framme i Stockholm på ca 15.30. Därefter checkar vi in på vårt hotell – Clarion Hotel Amaranten. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. På kvällen tar vi en kort promenad till Oscarsteatern där ”Så som i Himmelen” börjar kl. 19.30.

 

DAG 2 

Frukost på hotellet. Dagen är fri för egna upptåg.

 

DAG 3 

Frukost på hotellet. Vi lämnar Stockholm vid lunchtid och beräknar vara tillbaka vid våra påstigningsorter framåt kvällen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-03-06 Fullbokad 2.990 kr G Väntelista

 

Se även SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 2 övernattningar inkl. frukostbuffé
  • Teaterbiljett 11/10 (kategori A / parkett)
  • Reseledare

 

Övrigt

Enkelrum 950:-
Avbeställningsskydd 100: -. Gäller vid sjukdom före avresa. Läkarintyg erfordras.
Anmälningsavgift/Delinbetalning 1195:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Clarion Hotel Amaranten

STOCKHOLM, Sverige

Kungsholmsgatan 31, 104 20  Stockholm
08-692 5200
www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-amaranten/

Våningar: 6  Rum: 423  Hiss finns.
Dusch/wc, telefon och TV.