Hitta din resa

MAGNUS UGGLA SHOW, STOCKHOLM 2 DAGAR


   

 

Magnus Uggla kommer tillbaka till Stockholm och avslutar sin hyllade hitshow med ytterligare föreställningar. I oktober 2018 hade Magnus Uggla premiär på Göta Lejon med ”Varning på Stan nu mår Kung i Baren illa igen”. På publikens begäran gjorde Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Efter 110 slutsålda föreställningar flyttade showen vidare till Rondo i Göteborg där den nu går för fulla hus. På allmän begäran kommer nu showen tillbaka till Göta Lejon och avslutar sitt segertåg med extrainsatta föreställningar. Missade du att hänga med förra gången så är sista chansen nu!

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23 x Platina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat” för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! Alltså inget nyskrivet skit!

Till sin nya show lägger sig Uggla platt. Publiken ska få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla hitlåtar.

I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Johnny Balle? Men kanske vi också kan få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Häng med och ta reda på detta! Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen! 

 


 

Visa program

Dag 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm och kommer till hotellet tidig eftermiddag. Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Scandic Park, Karlavägen 43. På kvällen åker vi till Göta Lejon, vi ska vara på plats ca 20.30. Föreställningen börjar 21.00. Efter showens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 

Dag 2

Frukost på hotellet. Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter lämnar vi Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-02-15 8+ 2.295 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer teatern t/r
  • Parkettbiljett på rad 15-16

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 500:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Scandic Park Stockholm

Stockholm, Sverige

Karlavägen 43, 114 31 Stockholm
+46 8 517 348 00
www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Stockholm/Scandic-Park

201 rum
Scandic Park ligger precis vid Humlegården och Stureplan med butiker och barer ligger på 5 minuters promenadavstånd.

Ta en promenad i Humlegården, varva ned i hotellets bastu eller njut av klassiska svenska rätter på Park Village Bar & Brasserie. Sommartid kan du njuta av hotellets terass. Hotellet har trådlös internetuppkoppling överallt utan extra kostnad.