Hitta din resa

SKIDRESA TILL LEUTASCH, 9 DAGAR


   

 

Följ med oss på en oförglömlig skidresa till längdparadiset i Leutasch, ett stenkast från Seefeld! Här har du möjlighet att njuta av fin längdskidåkning hela veckan. Varför inte avsluta med långloppet Kaiser Maximilian Lauf i Seefeld innan hemfärd? Vår reseledare och skidguide Cecilia Hedin tar hand om oss under veckan och ger tips och råd.

 


 

Visa program

DAG 1

Avresa under dagen från Småland. Via Öresundsbron tar vi oss över till Danmark och sedan färja över till Tyskland. Under natten färdas vi vidare i bussen och väl framme i Leutasch söndag morgon äter vi frukost på Hotel Hubertushof www.hubertushof-leutasch.at/en/

 

DAG 2 - 8

På Hotel Hubertushof äter vi middag varje dag, relaxar på hotellets spa och återhämtar oss mellan våra pass. Vårt hotell är ett 4-stjärnigt hotell precis vid längdskidspåren med 283,5 km att välja på! Gå gärna in på hotellets hemsida och läs mer!

Under veckan har vi möjlighet att åka skidor i det enorma spårsystemet som finns i Leutasch. Vi gör också utflykt till Seefeld där vi får möjlighet att testa VM-banorna från 2019. Och via Kaiser Maximilian Lauf-spåren kan vi åka skidor mellan Seefeld och Leutasch. Varje dag erbjuds någon gemensam tur men du väljer såklart om du vill åka själv eller med sällskap. Passa på att vässa tekniken inför loppet då vi erbjuder teknikträning vid några tillfällen.

Vi bor i byn Leutasch, som också är namnet på kommunen, belägen ca 5 km från Seefeld. Det är gångavstånd till några av de andra byarna i kommunen Leutasch. Här finns ett mindre utbud av olika affärer, bland annat finns det sportaffärer fullt utrustade för längdåkning och här kan vi också lämna in skidorna för vallning. Om man vill åka på egen hand till Seefeld så går det lokaltrafik. Vi åker också gemensamt till Seefeld några gånger. Någon gång under veckan gör vi en halvdagsutflykt till Innsbruck.

Vi lämnar Leutasch framåt kvällen, då de som vill haft möjlighet att åka Ski Classic-loppet Kaiser Maximilian Lauf  http://kaisermaximilianlauf.com/.

 

DAG 9

Under natten färdas vi genom Tyskland och är hemma igen på söndag 12/1.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-01-04 8+ 10.225 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Färje,- bro- och vägavgifter
  • 6 hotellövernattningar (del i tvåbäddsrum)
  • 7 frukostar
  • 6 middagar
  • Halvdagsutflykt till Innsbruck
  • Reseledare.

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 650:-
Tillägg avbeställningsskydd 150:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

Barnpris när barn delar rum med två fullt betalande resenärer: 0-4 år 5 295:-, 5-10 år 6 295:-, 11-14 år 7 795:-
Skidspårsavgift tillkommer med ca € 7/dag. Veckokort kan köpas.