Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

HOLLAND MED BLOMSTERTÅGET, 6 DAGAR


 

 

Tulpaner i alla färger och former översvämmar Holland under våren. Man kan nästan inte se sig mätt på överflödet i blomsterparken Keukenhof och på de färgsprakande fälten. Detta lilla land bjuder på väderkvarnar och ostar, pannkakor och träskor, men också charmiga Volendam, huvudstaden Amsterdam och kungastaden Haag med badorten Scheveningen. På båda resorna njuter vi av blomstertåget som lördag 13/4 sakta förflyttar sig från Noordwijk till Haarlem. De många ekipagen är fantasifullt dekorerade med tulpaner, hyacinter, påskliljor, narcisser och andra lökväxter i regnbågens alla färger.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten - Bremen

Resan går över Öresundsbron och med färja Rödby-Puttgarden. På tyska motorvägar bär det av mot Bremen för övernattning på på Atlantic Hotel Universum i utkanten av staden. Öresundsbron-Bremen 43 mil.

 

DAG 2 Bremen – Holland

Färden går in i Holland och mot den imponerande Nordsjövallen, Afsluitdijk. Holländarna har gjort sig till herre över havet genom att förvandla havsviken till ett innanhav. Därefter åker vi vidare till Volendam med den trevliga hamnpromenaden och når framåt kvällen Scheveningen, som är en stadsdel i Haag. Vi bor tre nätter på The Hague Marriott Hotel. 45 mil.

 

DAG 3 - 4 Utflyktsdagar

Flödande blomsterprakt möter oss i rabatter och växthus i Keukenhof. Kanske får du inspiration till den egna trädgården? Världens största blomsterauktion ligger i Aalsmeer och här auktioneras dagligen ut miljontals blommor. I Haag ser vi bland annat den fantastiska rundmålningen Panorama Mesdag, Fredspalatset och badorten Scheveningen.

Vi besöker också Madurodam där hela Holland finns i miniatyr. Städer, parker, kanaler, väderkvarnar och tåg - allt i skala 1:25.

En hel dag ägnas åt Amsterdam med båttur längs kanalerna och visning på ett diamantsliperi. Du får tid på egen hand och dagen avslutas med middag på en trevlig restaurang.

 

DAG 5 Holland – Cloppenburg

Idag börjar resan hemåt, genom Holland och in i Tyskland. I norra Holland besöker vi idag Giethoorn, ett samhälle där alla transporter tidigare skedde med kanalbåt. Här blir det båttur och en typisk holländsk smörgåslunch. Resans sista övernattning blir på omtyckta Park Hotel Cloppenburg. 35 mil.

 

DAG 6 Cloppenburg - Hemorten

Vi åker med färjan Rödby-Puttgarden och via Danmark till Sverige. Cloppenburg-Öresundsbron 45 mil.

 


 

Dela med dig av resan

BOKA-TIDIGT

RABATT!

100:-

boka senast 11/3

Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-04-09 Mindre än 8 8.890 kr G Boka
2019-04-12 Mindre än 8 8.890 kr G Boka

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Färje-, bro- och vägavgifter
  • 5 övernattningar med frukost
  • Middag dag 1 t o m dag 5
  • Båttur och lunch i Giethoorn samt ytterligare en lunch i Holland.
  • Kanaltur och visning på diamantsliperi i Amsterdam.  Inträde till Panorama Mesdag, Madurodam, Keukenhof och blomsterauktion.
  • Reseledare

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 2 290:-
Tillägg avbeställningsskydd 150:-
Tillägg platsbiljett i bussen 250:-

 

Boende

Övernattningshotell Dag 1 - 2
Atlantic Hotel Universum

BREMEN, Tyskland

Wiener Straße 4, 28359 Bremen, Tyskland
0049 421 24670
www.atlantic-hotels.de/hotel-universum-bremen/

Våningar: 3 Rum: 150 Hiss finns.
Rumsstandard: Bad/dusch/wc, hårfön, telefon, TV, radio.
Hotellet ligger ca 5 km norr om centrala Bremen.
Restaurang och bar.

Destinationshotell Dag 2 - 5
The Hague Marriott Hotel

HAAG, Nederländerna

Johan de Wittlan 30, NL-2517 Haag
0031-70 3525354
www.marriott.com/hotels/travel/rtmmc-the-hague-marriott-hotel/

Våningar: 10 Rum: 306 Hiss finns.
Rumsstandard: Dusch/wc, hårfön, telefon, TV, värdeskåp, luftkonditionering.
Restaurang och bar.
Hotellet ligger i Scheveningen, den stadsdel i Haag som ligger vid havet. Ca tre km till strandpromenaden och Scheveningens nöjes-pir.

Övernattningshotell Dag 5 - 6
Park Hotel Cloppenburg

CLOPPENBURG, Tyskland

Burgstrasse 8, D-49661 Cloppenburg
0049-4471 661416
www.parkhotel-cloppenburg.de

Våningar: 3 Rum: 55 Hiss finns.
Rumsstandard: Dusch/wc, hårfön, TV, telefon, minibar.
Lugnt läge i grönområde i centrala Cloppenburg, 7 mil sydväst om Bremen.
Restaurang och bar.

Kommentarer

Vi är väldigt nöjda med allt på resan!Våran reseledare Christine Johansson var suverän med sitt berättande om de olika resmålen. och chauffören Kenneth Bertilsson som så lugnt och säkert rattade bussen!Vi blev verkligen proffsigt bemötta!!
Vi är väldigt nöjda med allt på resan!Våran reseledare Christine Johansson var suverän med sitt berättande om de olika resmålen. och chauffören Kenneth Bertilsson som så lugnt och säkert rattade buss
Inga-Lill Bertilsson
Denna resa kan mycket väl rekommenderas. Man får uppleva och se mycket under dessa dagar. Reseledaren Berne Pettersson och chauffören Ove
Ström tog hand om oss på ett tryggt sätt. Mycket intressant guidning.
Denna resa kan mycket väl rekommenderas. Man får uppleva och se mycket under dessa dagar. Reseledaren Berne Pettersson och chauffören Ove
Ström tog hand om oss på ett tryggt sätt. Mycket intres
Ann-Britt, Kenneth, Ann o Johnny
Denna resa kan verkligen rekommenderas. Man får uppleva och se så mycket på dessa dagar. Reseledaren var mycket kunnig och en van chaufför rattade oss genom resas alla dagar. Tänk på att det är mycket att gå så onda fötter, knän osv kan vara/bli ett bekymmer. Toppenresa tycker jag!
Denna resa kan verkligen rekommenderas. Man får uppleva och se så mycket på dessa dagar. Reseledaren var mycket kunnig och en van chaufför rattade oss genom resas alla dagar. Tänk på att det är mycke
Gunilla Norberg
Mycket bra upplägg på resan. Reseledare och chaufför var väldigt kunniga och trevliga och tog hand om oss på alla sätt och vis. Hotellet som vi bodde på i Holland var mindre bra. Inga bra toaletter och restaurangen kändes som en skolmatsal.
Mycket bra upplägg på resan. Reseledare och chaufför var väldigt kunniga och trevliga och tog hand om oss på alla sätt och vis. Hotellet som vi bodde på i Holland var mindre bra. Inga bra toaletter o
Eva Snöberg