Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

Aktivitetsresor

VANDRA I DOLOMITERNA, 10 DAGAR

10 dagar , pris från 10.760 kr

  Följ med vår vandrande reseledare Cecilia Hedin på vandringsresa till Dolomiterna i norra Italien! På alpernas soliga sydsida finns alpvärldens rikaste blomsterprakt, som tillsammans med frisk luft och vackra vyer ger oss härliga dagar. Området var till 1919 en del av Österrike och präglas av en trevlig italiensk-österrikisk blandning när det gäller mat, språk och kultur. Vi bor bra och äter gott på familjeägda Hotel Alpenrose i Montal. Byn ligger i den gröna Pusterdalen och omges av blomsterängar och höga toppar.    

Läs mer och boka här

TJEJMILEN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.290 kr

  Med paus utmed vägen är vi framme i Stockholm tidig eftermiddag. Vi kör direkt till Tjejmilen Expo i Danicahallen där nummerlapparna hämtas. Sedan incheckning på Scandic Sjöfartshotellet- med läge mitt i city nära Saltsjön i en maritim atmosfär. Hotellet har härlig takterrass och det finns också gym och bastu. Lördag morgon - frukost och därefter beger vi oss till Gärdet, där starten sker. På söndag morgon efter frukost och utcheckning är det egen tid till kl 15.00. Vi gör paus vid ett motell på hemvägen.  

Läs mer och boka här

MÅ-BRA-RESA TILL STUBAITAL, 9 DAGAR

9 dagar , pris från 9.980 kr

  Vår omtyckta må-bra-resa går än en gång till ljuvliga Tyrolen. Neustift är en typisk Tyrolerby, belägen i den breda Stubaidalen några mil söder om Innsbruck. Byn ligger på knappt tusen meters höjd och omges av höga alptoppar. Vår reseledare Cecilia Hedin varvar korta vandringar med utflykter och vi bor utmärkt på fyrstjärniga Alpenresidenz Viktoria.    

Läs mer och boka här

Dela sidan

 Boka tidigt rabatt

 

 

 

Kontakta oss

 

Öppettider: mån-fre 09:00-17:30