Hitta din resa

Danmark

HELSINGÖR SHOPPING, 1 DAG

1 dag , pris från 465 kr

  En dagstur till Helsingör bjuder på trivsam shopping, både ombord på Scandlines fräscha färjor och i Helsingörs mysiga centrum. Det finns gott om trevliga matställen där man kan slinka in för en öl eller en kopp kaffe men även äta någon god dansk specialitet till lunch. Missa inte att besöka torget med blomsterförsäljare.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

OSLO - KÖPENHAMN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.240 kr

  Följ med på en avkopplande kryssning där vi får uppleva två nordiska huvudstäder på en och samma resa! Oslo, en unik blandning av modern storstad och stora sköna naturområden. Detta är också Skandinaviens äldsta huvudstad som grundades 1048 av Harald Hårdråde.   Upplev den danska gemytligheten i Köpenhamn. Här känner du dig lätt hemma även om du besöker staden för första gången. Den fascinerar med sin spännande, moderna arkitektur. Att döma av antalet stjärnor som Michelinguiden har tilldelat stadens restauranger är Köpenhamn också Nordens gastronomiska huvudstad. Efteråt vet du vad ordet dejlig innebär för dig.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

SKAGEN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.640 kr

  Jyllands spets Grenen, den fantastiska naturen, det speciella ljuset i Skagen som inspirerade Skagenmålarna och att se haven Kattegatt och Skagerak mötas är magiskt. Ett fantastiskt folkliv på sommaren. Följ med, låt dig charmeras och upplev den danska gemyten.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

LEGOLAND, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.840 kr

  LEGOLAND® Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark bland barn i alla åldrar. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen. Nöjesparken förnyas hela tiden med sina över 60 miljoner legoklossar. Området är över 5 000 kvadratmeter stort med inom- och utomhusattraktioner för hela familjen, alla baserade på aktiv lek. Nyhet inför 2020 är LEGO® MOVIE™ World. Upplev skojigt sug i magen när du faller genom luften i den nya attraktionen, där Unikitty från LEGO® Movie 2™ visar dig sina regnbågsfärgade klor i en värld utan sura miner i Unikitty’s Disco Drop. Emmet, Lucy och Batman™ tar dig med på ett nervkittlande uppdrag när du ska bekämpa DUPLO®-invasionen från yttre rymden i den interaktiva attraktionen Apocalypseburg Sky Riders som får fram konstflygaren i dig. Som pilot i ditt eget flygplan kommer vildheten från dig: flyg upp-och-ner, gör loopar och bekämpa invasionen. Det krävs mod för att upprätthålla freden.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

BLOMSTERFESTIVAL I ODENSE, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.845 kr

  Följ med oss till hjärtat av Danmark! H.C. Andersens stad, Odense ligger vackert inbäddad på Danmarks egen trädgårdsö  –  Fyn. Höjdpunkten på resan är den färgstarka festival som anordnas årligen och som brukar locka omkring 250.000 besökare.    

Läs mer och boka här

Dela sidan

 Boka tidigt rabatt

 

 

Kontakta oss

 

Öppettider: mån-fre 09:00-17:30