Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

Kroatien

KROATIEN SIBENIK, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 9.990 kr

  Längs Kroatiens över 600 mil långa kust finns en mängd trevliga städer väl värda ett besök. På den här resan bor vi på Solaris Beach Resort utanför den välbevarade, medeltida staden Šibenik. Vi gör utflykter till städerna Split och Trogir samt nationalparken Krka med vackra vattenfall.    

Läs mer och boka här

KROATIEN POREC, 12 DAGAR

12 dagar , pris från 11.190 kr

  Välkända, underbara Porec är perfekt som utgångspunkt för sol, bad och sevärdheter på Istrien-halvön i norra Kroatien. Norr och söder om det gamla Porec sträcker hotellområdena ut sig längs kusten och vi bor knappt två kilometer söder om gamla stan. Adriatiska havet bjuder på salta bad i klart vatten, pinjeträden ger grönska och den västliga mistralen svalkar under varma sensommardagar.    

Läs mer och boka här

KROATIEN NOVIGRAD PÅ ISTRIEN, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 11.360 kr

  På den vackra halvön Istrien i norra Kroatien finns många charmiga småstäder att upptäcka. Som årets nyhet presenterar vi Novigrad, strax söder om gränsen till Slovenien, dit vi också gör en utflykt. Vi bor nära stranden och varvar utflykter med lata dagar.    

Läs mer och boka här

KROATIEN MED DUBROVNIK & ZADAR, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 12.380 kr

  Det långsmala landet Kroatien har oändligt många pärlor längs sin kust! På denna resa bor vi i tre vackra, gamla städer längs den dalmatiska kusten: Trogir, Dubrovnik och Zadar. Vi känner historiens vingslag i Split och en fläkt av Orienten i Mostar. Vi besöker de forsande vattenfallen i Krka nationalpark och hänförs av det blågröna Adriatiska havet.    

Läs mer och boka här

Dela sidan

 Boka tidigt rabatt

 

 

Kontakta oss

 

Öppettider: mån-fre 09:00-17:30