Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa
Resor---toppbild-hemsida-5

Resekommentarer

 

 

Vilken upplevelse! Riktig vinter. Fantastiska besöksmål. Detta tillsammans med superduktig och trevlig reseledare och chaufför gjorde resan till ett härligt minne.
Birgitha Westerdahl om JOKKMOKKS MARKNAD, 7 DAGAR
Fantastiskt duktiga och hjälpsamma chaufförer, Johan och Simon. Ställde upp och hjälpte till när det behövdes. Vi kommer att åka fler resor med Ert företag.
Bosse och Leila Svensson om SHOPPING I BURG, 1 DAG
Vi hade höga förväntningar men dom överträffades ,bra upplägg toppen guide och chaufför .Det tar tid att smälta alla upplevelser.Lite minus var sista övernattningen i Hudiksvall.
Christer och Lillemor Andersson om JOKKMOKKS MARKNAD, 7 DAGAR
Ett trevligt resmål med mycket som ingår i priset. Vinprovningen var intressant och uppskattad.
Mycket bra resa som vanligt
Eva Nyström om SHOPPING I BURG, 1 DAG
Jättebra resa man blir aldrig besviken Ramkvilla buss håller stilen
Eva Nyström om SHOPPING I BURG, 1 DAG
Mycket bra resa, välplanerad, kunnig och hjälpsam svensk guide, bufféerna sådär, bra frukost., bra hotellrum. Saknade dock en vattenkokare.
Birgitta Carlzon/Arne Carlzon om KROATIEN MED DUBROVNIK & ZADAR, 8 DAGAR
Jag vill tacka våran chafför Leif ifrån Totebo
Ann Sävenholt om BERLIN, 4 DAGAR
Tack Cissi och Leif för en underbar resa

Vi tyckte förra årets resa (2018) till Porec i Kroatien var så fantastisk att vi (efter att ha kollat igenom 1000...andra bussalternativ, bestämde oss för att göra om "samma resa"!! Det visade sig vara samma jättebra reseupplägg med två övernattningar ner och två på hemvägen. Hotellen är vi supernöjda med! "Bauhaus-hotellet" i Dessau är fin-fint (maten var väl dock sådäär..) Hotellet i Gollingen var samma som i fjol, både på nedresan o hemresa, god mat och trivsam miljö! Det heter Gasthaus Hauslwirl. Hemresans hotell, den andra natten, i Brandenburg/Berlin, heter Hotel Van der Valk, det var också superfint, med vacker inomhusmiljö. Buffen var helt ok.
Kroatienupplägget, alla dagar, var jättebra! Valamar Hotel Rubin, var en ny, positiv upplevelse. (Förra året bodde vi på grannhotellet, Valamar Crystal hotel).
Hotel Rubin var över förväntan, vårt rum och all inredning var i övrigt jättefräsch och fin. Buffen erbjöd stor variation. Vackra utomhusområden med pooler och det blågröna Medelhavet precis nedanför...
Men framför allt vill vi återigen framhålla två helt fantastiska personer, chaufför och reseledare, som tog hand om oss alla på ett helt otroligt professionellt sätt i alla läge, oavsett vad det gällde! Reseledaren Jessica Bergström och busschauffören Göran Håkansson!!! Verkliga klippor, kreativa problemlösare (vid såväl däckbyten som ösregn...) Jessica med all sin otroliga kunskap, påläst som få,. Den reseledaren ska ni vara ytterst rädda om! Göran, lugnet själv vid ratten, hjälpsam, alltid med glimten i ögat! Två varma och omtänksamma människor med goda ord och råd till hands i alla lägen, för alla.
Jag är jättenöjd med resan och återkommer gärna som er kund! Så även min väninna och medresenär Christina Glentorp.
Så, förhoppningsvis,
på återseende, när den nya katalogen....
Mvh
Mia Engdahl
Mia A-M Engdahl om KROATIEN POREC, 12 DAGAR

En mycket trevlig resa med fint hotell och god mat,med Jimmy som en duktig och trevlig reseledare som gjorde resan minnesvärd med olika utflykter.
Eije,Mariette Karlsson Vetlanda om KROATIEN SIBENIK, 8 DAGAR
Ett Stort Tack till Jimmy för hans upplägg och angangemang och känsla för alla resenärer som var med på denna resa. Otroligt bra guider och ett fantastiskt hotell och område , även stranden och hotell personalen super. Vi verkligen rekommendera denna resa./Ann-Mari och Boris Larsson
Ann-Mari o Boris Larsson om KROATIEN SIBENIK, 8 DAGAR
Fantastisk resa, välplanerad kunnig intresserad guidning, bra chaufför stort tack!
Elisabeth Ernstig och Lars Carlsson om SANKT PETERSBURG, 6 DAGAR
Fantastisk resa, välplanerad kunnig intresserad guidning, bra chaufför stort tack!
Elisabeth Ernstig och Lars Carlsson om SANKT PETERSBURG, 6 DAGAR
Första resan med Ramkvillabuss gick till denna överdådiga stad. Allt som glimmade var verkligen guld.
Mycket kunnig, trevlig och serviceminded reseledare Jessika med busschauffören Göran gjorde denna resa till en fantastisk upplevelse. Den ryska guiden som var med oss 3 dagar (svensktalande) gav oss mycket information och historik om alla sevärdheterna.
Vill ni uppleva något utöver det vanliga, följ med på nästa års resa till St Petersburg!
Vi är så nöjda med resan till Gotland. Chaufför Leif Skoglund rattade bussen på ett tryggt och lugnt sätt. I Visby mötte guide Peter Bäärrnhielm som har en enorm kunskap och historia att dela med sig. Tack till er båda för vänligt bemötande!
Helen Bolin o Torsten Karlsson om GOTLAND, 4 DAGAR
En resa att minnas, Bra reseledare och chafför
Delia och Lars-Olov Villafrangca Brandell om NORSKA HÖJDPUNKTER, 5 DAGAR
Mycket bra reseledare jessica och jätte bra busschaufför micke mycket kunnig guide blev lite extra utflykter på denna resa jätte trevligt tack för en mycket fin resa
Vi är jättenöjda med allt, väldigt bra reseledare och chaufför. Hoppas ni håller i vår nästa resa (som vi dock inte tänkt ut än).
Utflykterna var lite otäcka ibland men
ändå fantastiska. Bra hotell med god mat och sköna sängar.
En fantastisk resa som vi varmt kan rekommendera! Bra reserutt .Bra hotell med god mat .Ett STORT plus på denna resa: vår reseledare Jessica och chaufför Mikael !!!som gjorde allt för att vi skulle få uppleva så mycket som möjligt.TACK!!
Ing-Britt o Olof Johansson om NORSKA HÖJDPUNKTER, 5 DAGAR
Trotts dåligt väder vid start och fel på biljetterna så blev det en toppen resa. Solen sken i Falkenberg och vi fick mycket bra platser trots strul med biljetterna.
Ett riktigt roligt äventyr.
Allt gick bra chaufförerna visste vad dem gjorde.
Inget som helst att klaga på jag kommer att åka om denna resa
Resan var bra. Hade gärna ätit senare. Det hade varit bra om man fick kupong även till kvällen som på morgonen. Vill själv bestämma när man ska äta.
Jättetrevlig resa allt bra som de brukar med lastning m.m
Eva Nyström om SHOPPING I BURG, 1 DAG
Jättebra resa med mycket kunnig reseledare och en skicklig chaufför. Upplägget av resan var välplanerat.Vi gillade att vi fick se så många olika saker på så kort tid.Vi fick även egen tid att se oss om kring på platserna vi besökte.
Resan kan varmt rekommenderas!
Åsa och Lennart Nybro om HOLLAND MED BLOMSTERTÅGET, 6 DAGAR
Mycket trevlig resa,och till min stora glädje den alltid lika sympatiske och omtänksamma,skickliga busschauffören Leif Skoglund.Åker snart med er igen.Ha aldrig blivit besviken på era resor.
Hjördis Vennerholm om ROSTOCK, 3 DAGAR
Tack Ramkvilla-/Nilsbuss för den underbara resan till Almunecar. Fint upplägg,fantastisk natur och boende. Hotellet, Viktoria Playa, med underbara frukost- och middagsbuffeer,överraskningar varje dag! Vår reseledare Raija fantastisk, påläst, ödmjuk och trygg!
Bert och Kristina
Mycket välarrangerad resa. Tack till chaufför och reseledare för ett suveränt värdskap.
Tommy Broholm om BERLIN, 4 DAGAR
Tack för en trevlig resa! Vi är jättenöjda med hela upplägget . Ett extra stort tack till den Jättetrevliga Busschaffören Leif Skoglund , vi åker gärna med honom igen ????
Maria Andersson Åsa Nilsson om ROSTOCK, 3 DAGAR