Linjetrafik
Boka buss

Linjetrafik

Vårt största affärsområde är upphandlad linjetrafik. Vi utför idag denna sorts trafik åt Kalmar Länstrafik, Kronobergs Länstrafik och Östgötatrafiken.

 

 

Kalmar Länstrafik

Nilsbuss utför linjetrafik på uppdrag av Kalmar Länstrafik i ett stort utspritt område över hela Kalmar län men främst i norra och södra delarna och vi är en av länets större entreprenörer. Inom linjetrafiken åt Kalmar Länstrafik kör vi mest regiontrafik, vilket är mellan och inom de mindre orterna av länet.

Information och tidtabeller

Mer information och aktuella tidtabeller hittas på: www.kalmarlanstrafik.se

Kvarglömda saker

Kvarglömda saker på de linjer som Nilsbuss trafikerar hämtas på den depå som är närmst den linje som du åkt med. Läs mer om kvarglömda saker här »

 

Kronobergs Länstrafik

Nilsbuss utför linjetrafik på uppdrag av Kronobergs Länstrafik främst i norra och mellersta delarna av länet och är en av länets större entreprenörer. Inom linjetrafiken åt Kronobergs Länstrafik kör vi mest regiontrafik, vilket är mellan och inom de mindre orterna av länet.

Information och tidtabeller

Mer information och aktuella tidtabeller hittas på: www.lanstrafikenkron.se

Kvarglömda saker

Kvarglömda saker på dessa linjer tas om hand av länstrafiken på Växjö Resecentrum.

Telefon: 0733-47 79 26
Email: hittegods@lanstrafikenkron.se
Öppettider: Vardagar 11.00-13.00

 

Östgötatrafiken

Nilsbuss utför linjetrafik på uppdrag av Östgötatrafiken i södra delarna av länet. Åt Östgötatrafiken kör vi endast regiontrafik, vilket är mellan och inom de mindre orterna av länet.

Information och tidtabeller

Mer information och aktuella tidtabeller hittas på: www.ostgotatrafiken.se

Kvarglömda saker

Kvarglömda saker på de linjer som Nilsbuss trafikerar hämtas på den depå som är närmst den linje som du åkt med. Läs mer om kvarglömda saker här »

 

Miljösmart resande AAA Sveriges Bussföretag Swedac Cert
Copyright Nilsbuss AB © 2024